IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мтел привлече още двама от директорите на Vivacom

Новите кадри на Мтел са Георги Томов и Симеон Донев

13:48 | 14.09.15 г. 2
<p>
	Симеон Донев и Георги Томов.<em> Снимки: Мтел</em></p>

Симеон Донев и Георги Томов. Снимки: Мтел

Още двама души, заемащи ключови постове във Vivacom, застават в редиците на Мтел. Става дума за Симеон Донев, който ще бъде директор на дирекция „Продукти и услуги“, и Георги Томов, който ще е директор направление „Индивидуални клиенти“, съобщават от мобилния оператор.

Донев е завършил „Компютърни системи и технологии“ в Техническия университет в София, а кариерата му в телекомуникационния сектор започва преди 15 години в магазините на Germanos. През годините той е заемал редица ръководни постове. През последните седем години e част от екипа на Vivacom, където заема позицията директор „Продукти и услуги“.

От своя страна, Томов има 12 години опит в управлението на продажбите. Той познава добре българския телеком пазар и има богати познания в потребителското поведение, посочват от Мтел. Във Vivacom той е изпълнявал ролята на директор „Директни продажби“ от 2012 г. насам. Преди това е бил на различни управленски позиции в Germanos, Vivacom и ЕСЕТ България.

Това е поредният трансфер на кадри между Vivacom и Мтел напоследък. В края на юли Мтел обяви, че нейният главен изпълнителен директор Танасис Кацирубас напуска поста си след 5 години и половина в Telekom Austria Group. На негово място застава Александър Димитров, който от 15 години е в бранша, а последният му пост е на главен търговски директор на Vivacom. Димитров ще застъпи на новата си позиция през октомври тази година.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:32 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 3 rate down comment 0
HighSpirited
преди 8 години
То май вече няма да има и значение на кой оператор си, все един дол дренки, избягах от едните, и още от първия ден на мтел, лъжи и измами...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 19 rate down comment 2
khao
преди 8 години
от трън та на глог .... класически пример как бюрократа си води своите бюрократи и ако си мислите че с това ще цъфне и върже Мтел ... пак същата тиня ще остане.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още