IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Viber пуска абонаментната си услуга в България

Viber Plus ще струва 1,99 долара на месец и ще включва редица функции

14:09 | 25.10.23 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Снимка: Viber
Снимка: Viber

Месечната абонаментна услуга Viber Plus, включваща премиум функции, вече е достъпна за българските потребители, обяви Rakuten Viber в съобщение до медиите.

Цената на услугата е 1,99 долара на месец. Viber Plus дава възможност на потребителите да не виждат реклами и дава достъп до ексклузивни функции като промяна на Viber иконата, директен контакт с центъра за обслужване на клиенти, неограничено безплатно изтегляне на стикери и други.

С цел подобряване поверителността и лесната комуникация в чат приложението абонаментът включва и невидим режим. В рамките му потребителите могат да четат съобщения, но изпращачът не знае за това. Освен това не се разкрива онлайн статусът, но може да се види този на други потребители.

Сред новите функции е и възможността за четене на гласови съобщения, вместо слушането им, което е предвидено за моменти, в които потребителите са на шумни места или не искат други да чуват съобщенията им.

„Всички стандартни Viber услуги остават безплатни за всички потребители в България и по света, както е било досега“, гласи съобщението на Viber.

Компанията посочва, че новата услуга може да бъде тествана от потребителите с натискането на „Още“ в долния десен ъгъл на приложението. Стандартните функции, които са били налични преди актуализацията, включително обажданията и съобщенията, остават напълно безплатни за използване.

До този момент премиум услугата е пусната в Чехия, Черна гора, Швейцария, Кувейт, Австралия, Швеция, Австрия, Индия, Италия, Филипините, Мианмар, Виетнам, САЩ, Великобритания, Франция и Белгия. Предстои тя да се появи и в други държави.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:10 | 25.10.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Софтуер виж още

Коментари

Финанси виж още