IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Васил Велев: Последователност във време на динамични промени

Eкипът на медията успява да формира обществено мнение на нетърпимост към порочните практики в икономическата сфера, смята председателят на УС на АИКБ

10:31 | 10.05.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Васил Велев, председател на УС на Асоциацията на индустриалния капитал в България. <em>Снимка: АИКБ</em></p>

Васил Велев, председател на УС на Асоциацията на индустриалния капитал в България. Снимка: АИКБ

Да бъдеш в продължение на 15 години последователен и разпознаваем във време на динамични промени е не само признак на воля, упоритост, дисциплина, подреденост. То значи също, че си успял да откриеш свои непреходни ценности. Именно те формират уникалната ти идентичност и интегритет – и привличат все повече хора към теб. Печелиш последователи.

През 15-те години от съществуването си Investor.bg се превърна в надежден и търсен от българските предприемачи източник на информация, предлагащ интересни теми и задълбочени анализи. Смятам, че освен професионализъм и познания, екипът на медията притежава и високо чувство за отговорност, защото успява да формира по един ненатрапчив и елегантен начин обществено мнение на нетърпимост към порочните практики в икономическата сфера. Едва ли ще е пресилено, ако кажа, че Investor.bg, използвайки оптимално изразните средства на журналистиката, моделира образа на модерен и ефективен, но същевременно чист, прозрачен, етичен бизнес – бизнес по правилата.

Дълбоко съм уверен, че 15-тата годишнина на медията е повод за удовлетворителна равносметка за всички, работещи в нея. Продължавайте да допринасяте за изграждане на по-висока икономическа култура в читателите си и за по-добър бизнес климат!  Желая ви здраве и нови успехи по пътя напред, бъдете все така аналитични, мислещи, търсещи и чертаещи насоки!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:48 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още