IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Акционерите на "София хотел Балкан" ще променят договор за управление

Договорът за управление е между “София хотел Балкан” АД, от една страна, и “Интернешънъл Лоджинг ъф България” - АД, и “Юропиън Хотел Ентърпрайзис” - АД, от друга страна

17:21 | 04.11.05 г.
Автор - снимка
Създател
Акционерите на "София хотел Балкан" ще променят договор за управление

Акционерите на “София хотел Балкан” АД ще гласуват за овластяване изпълнителния директор на дружеството Йоанис Даскалантонакис да проведе преговори и сключи допълнително споразумение за изменение на договор за управление от 1 юли 2003 г., съобщава "Държавен вестник". Извънредното общо събрание на акционерите ще се проведе на 14 декември.

Договорът за управление е между “София хотел Балкан” АД, от една страна, и “Интернешънъл Лоджинг ъф България” - АД, и “Юропиън Хотел Ентърпрайзис” - АД, от друга страна. Акционерите на “София хотел Балкан” ще гласуват таксата за управление от договора да бъде определена като 15% от общите приходи за целия срок на действие на договора за управление.

При липса на кворум Oбщото събрание ще се проведе на 10 януари.

“София хотел Балкан” притежава столичния петзвезден хотел "Шератон". Печалбата на дружеството за деветмесечието на тази година е 848 хил. лв., като намалява с 48,2% в сравнение със същия период на миналата година, когато е била 1,637 млн. лв.

Днес бяха изтъргувани 48 акции на дружеството на цена 42 лв.

Свързани компании:

София Хотел Балкан АД(SHB)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:48 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още