IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-важните бизнес новини – в емисиите на Bloomberg Терминал

Всеки делничен ден от 08:45, 12:00 и 15:45 ч. водещи ще представят най-актуалната бизнес информация от терминалите на Bloomberg L.P.

15:47 | 24.04.24 г.
Най-важните бизнес новини – в емисиите на Bloomberg Терминал

Геополитика, финанси, пазари и бизнес. Това, което трябва да знаете, точно сега. Всичко в рамките на 10-12 минути по три пъти на ден. Това е новото предаване на Bloomberg TV Bulgaria. Всички, които се интересуват активно от последните новини около пазарите, индустриите и бизнес света, вече могат да получават най-актуалната и точна информация директно от терминалите на Bloomberg L.P. още по-бързо с новите емисии на Bloomberg Терминал – всеки делничен ден от 08:45, 12:00 и 15:45 часа.

В допълнение към постоянните включвания на живо от борсите, студиата на Bloomberg L.P. в различните точки на света и интересните и задълбочени коментари и дискусии в студиото в София, по Bloomberg TV Bulgaria стартираха и специалните емисии Bloomberg Терминал, където водещите Антоанет Василева и Виолета Драганева представят важните геополитически, финансови и корпоративни новини, статистики и данни от терминалите на Bloomberg L.P.

Всеки ден в рамките на три кратки емисии зрителите имат възможност да се запознават в реално време с последните данни от финансовите пазари, индустриите, компаниите, цената на петрола и златото, ако има интересни движения и ценните книжа от всички класове активи. Освен в ефир, емисиите ще се излъчват и онлайн в реално време на www.bloombergtv.bg, както и в икономическия сайт Investor.bg, където съдържанието ще се публикува допълнително в специална категория.

Терминалите на Bloomberg, известни с наименованието Bloomberg Professional, съпътстват ежедневната работа на редица трейдъри, международни журналисти, финансови експерти, анализатори и др. Данни и новини от тях могат да бъдат проследени в телевизионен формат у нас единствено по Bloomberg TV Bulgaria.

Проектът се реализира със съдействието на Alaric.bg.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:47 | 24.04.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Медии и маркетинг виж още

Коментари

Финанси виж още