IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да подготвим офиса за предстоящата есен?

Обособяването на ергономични работни места и създаването на тихи кътчета са предпоставки служителите да се чувстват комфортно

09:00 | 19.09.23 г.
Автор - снимка
Създател

С пристигането на есента и края на продължителните летни почивки, неизбежно идва време за завръщане в офиса. Преходът може да бъде предизвикателство, но с цел да мотивираме нашите служители и да ги подготвим позитивно за работните задачи, можем да приложим някои лесни стратегии, които ще ни бъдат в полза.

Една от тях е обособяването на ергономични работни места. Това е предпоставка служителите да се чувстват максимално комфортно и е ключов елемент за по-лесното им адаптиране към работната среда.

Регулируемите бюра, които позволяват работа в седящо и изправено положение, са необходимост за всеки офис. Бързото и лесно настройване на желаната височина позволява неусетно сменяне на позицията на работа.

Снимка: Offisphera Снимка: Offisphera

Друга идея е създаването на тихи кътчета. Осигурете тихи кътчета в офиса, където служителите могат да се откъснат за малко от работната среда, да проведат телефонни разговори или да се вдъхновят за продуктивни дискусии с колегите, относно работните задачи.

Акустичните панели с топли цветове, облечени с текстил, са прекрасно допълнение към всеки офис, а акустичните кабини са предпочитано пространство в офиса и са доста практични.

Снимка: Offisphera Снимка: Offisphera

Снимка: Offisphera Снимка: Offisphera

С тези малки допълнения вашето работно място ще бъде готово да посрещне есента и да повиши производителността и комфорта на вашите служители.

В Offisphera ще намерите всичко необходимо за освежаване на офиса, а нашите специалисти ще ви посъветват и с още ценни идеи за подобряване на атмосферата в офиса, независимо от сезона.

Последна актуализация: 18:20 | 18.09.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още
Финанси виж още