IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горещи условия за нов дом

Само през октомври с жилищен кредит от Пощенска банка

09:00 | 03.10.22 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: Пощенска банка
Снимка: Пощенска банка

Есента почти е тук, а наближаването ѝ ни вдъхновява за нови планове, които да реализираме възможно най-скоро. Шарените багри, пъстроцветните нюанси и последните слънчеви дни вещаят едно красиво начало на новия сезон и дават повод много нови идеи да бъдат осъществени. Мечтите ни, от друга страна, не бива да имат ограничения, защото колкото по-големи са те, толкова повече желание и мотивация имаме, за да намерим правилните решения за тях. Собствен дом, дългоочаквана покупка или нов автомобил са само цели, които с точната подкрепа са на една крачка разстояние от нас.

Есенният период е изключително подходящ за инвестицията в собствено жилище. Това е идеалното време, в което да предприемем тази важна стъпка, без да се налага да жертваме лятната си ваканция, но и да сме готови преди зимата да е настъпила. Придобиването на собствен дом може да очертаем като истинско приключение, защото в него се очаква да намерим много нови емоции, свежо начало и вяра за щастливи дни напред.

Нов сезон в нов дом

Обичайно, големите градове в страната като София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе привличат най-силно интереса на купувачите, които искат да закупят нов дом. Според анализ на Пощенска банка приблизително 50% от новите жилищни кредити в банката от началото на годината се реализират в столицата, а сред най-търсените предимства са локации с отлични характеристики, в райони с добра инфраструктура и в близост до зелени площи. И без значение дали търсим голям и просторен апартамент, малко, но уютно пространство или къща във вилна зона и покрайнините на големия град, собственият дом безспорно ни дава необходимото чувство на сигурност.

Октомври идва с горещи условия за жилищно финансиране

За да имаме свобода на избор и възможност да реализираме идеите си, Пощенска банка ни предоставя атрактивни условия, с които може да финансираме покупката на собствено жилище. До 31 октомври жилищните кредити на Пощенска банка са с горещи условия, с които можем да спестим до 1000 лв. от първоначалните разходи, свързани с финансирането на новия ни дом, като се възползваме от промоционалното предложение за възстановяване на разходите за учредяване на ипотека в размер до 1000 лв. Условието важи за жилищни кредити в лева, заявени в периода на промоционалната кампания, при последвало одобрение и подадени до 15.01.2023 г. документи за усвояване на кредита. В допълнение, в периода на Кампанията, можем да ползваме и още отстъпки – без такси за оценка на кредитоспособността, за документален анализ на обезпечението и за оценка на обезпечението при покриване на други наши съществуващи задължения.

И още, до края на месец октомври с най-новата Програма „Welcome“ на Пощенска банка имаме възможност да се възползваме от нов жилищен или потребителски кредит в комбинация с предимството да използваме, без такса за цяла година, над 10 банкови услуги, включени в пакетната програма „Моето семейство“. По този начин получаваме необходимото финансиране, но и спестяваме време, усилия и средства при ежедневните си операции.

Действаме изцяло според личните си предпочитания

Личен контакт с банкера или дигитално изживяване? Опцията за избор отново е според личните ни предпочитания, защото Пощенска банка предлага широк спектър от услуги, за да удовлетвори всичките ни желания. Специализирана мрежа от 31 центъра за жилищно кредитиране в цялата страна са винаги насреща, за да получим професионална консултация от банковите експерти на институцията за жилищно-ипотечните продукти и процеса на кандидатстване, персонално изготвена оферта и гъвкаво решение спрямо нашите нужди. Ако пък предпочитаме дистанционно кандидатстване, то през иновативния Онлайн център за жилищно кредитиране на Пощенска банка може да заявим желанието си за финансиране лесно и удобно, както и да получим становище за предварително одобрение изцяло онлайн.

Повече информация по предложенията за жилищен кредит, условията по промоционалната кампания до 31.10.2022 г. и Програма “Welcome”, както и за пълната гама от финансови решения на Пощенска банка, може да намерим онлайн на адрес www.postbank.bg, както и във всеки един от финансовите центрове на институцията в страната.

Последна актуализация: 16:07 | 29.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Банки и застрахователи виж още
Финанси виж още