IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дигитално е по-лесно за всеки бизнес

Сега на пазара вече ще откриете възможност за откриване на бизнес сметка изцяло онлайн и то изключително бързо

16:04 | 12.10.22 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: ДСК
Снимка: ДСК

Имате натоварено ежедневие и оптимизирането на времето ви е важно за успеха на вашия бизнес? Искате всичко, свързано с него, да се случва максимално бързо? Добрата новина е, че вече голяма част от комуникациите с клиенти и партньори протичат онлайн и това е повече от предимство за вас, защото спестявате време и се възползвате лесно и удобно от различни услуги.

Съществена част от вашия бизнес е управлението на финансите, за което основно задължително условие е наличието на банкова сметка. Стандартно откриването на такава ще изисква да съберете различни документи, да ги занесете в офис на банка и да изчакате определено време. Сега обаче на пазара ще откриете възможност за откриване на бизнес сметка изцяло онлайн и то изключително бързо. Това е новата опция на Банка ДСК за бизнес клиенти.

Дигитално означава по-бързо, удобно и сигурно

Несъмнено ще спестите време, ако откриете бизнес сметка изцяло онлайн, без необходимост от посещение на банков офис. Самоличността ви ще бъде установена посредством електронна идентификация, равносилна на лично явяване.

Процесът по идентификация се реализира от БОРИКА и гарантира най-високо ниво на сигурност. Той е бърз, интуитивен и протича в реално време. Единственото, което е необходимо, е да разполагате с персонален компютър или мобилно устройство с камера и да следвате стъпките. Подписването на документите става с еднократен облачен електронен подпис, издаден за конкретната цел. И всичко това само в рамките на 20 минути!

Дигитално е по-добре и за природата

Със сигурност, ако изберете онлайн опция за откриване на банкова сметка, ще намалите негативния си екологичен отпечатък. А ако решите да станете бизнес клиент на Банка ДСК, ще помогнете на природата и с още нещо. Освен че ще ограничите използването на излишна хартия, необходима при откриването на сметка в банков клон, ще подкепите и зелена кауза. За всеки нов клиент, регистриран изцяло онлайн, Банка ДСК ще засади по едно дърво на територията на страната.

Разгледайте по-подробно как можете да станете бизнес клиент в Банка ДСК тук.

Последна актуализация: 16:04 | 12.10.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Банки и застрахователи виж още
Финанси виж още