IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За какви цели може да се използва кеш кредит?

Кеш кредитът е най-полезен тогава, когато искате да покриете внезапно изникнали нужди

15:45 | 09.05.24 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: tbi bank
Снимка: tbi bank

За никого не е тайна, че от банка може да получите целеви кредит за определена сума. Тези парични средства може да използвате спрямо изискванията на банката за определена цел. Най-често банковите институции предоставят ипотечни и потребителски кредити за закупуване на ново жилище. За да се възползвате от подобна услуга обаче трябва да отговаряте на множество условия от банковата институция, като например поръчител, да имате доказани доходи, да имате сигурна работа и други.

При кеш кредити ситуацията е малко по-различна. В по-долните редове ще се запознаете с тези разлики.

Какво е кеш кредит?

Кеш кредитът предоставя възможност за допълнително финансиране по всяко време. Този вид кредитиране се характеризира със сравнително по-ниска сума от банков кредит, която трябва да върнете за по-кратък срок от време. Важна отличителна характеристика на кеш кредит от този вид е, че при него липсват стриктните условия за кандидатстване и отпускане на исканата сума. Не е нужно да осигурявате поръчители и да доказвате доходи, както при банковите кредити. Друго важно нещо, което трябва да имате предвид за кеш кредит е, че може да използвате финансовите средства от него по всякакъв начин.

За какво се използва кеш кредитът?

Както стана ясно, кеш кредитът може да се ползва за най-различни неща. Удобството на този вид кредитиране се крие в това, че получавате средствата почти веднага и може да го използвате за каквото сметнете за добре. Това го прави изключително подходящ за покриване на непредвидени разходи. Такива могат да бъдат сметки за преглед и извършване на медицинскa манипулация за вас, или пък ваш домашен любимец след внезапно заболяване. Допълнителни парични средства могат да ви потрябват за закупуване на лекарства и лечение. Може да се възползвате от кеш кредит с цел да извършите ремонт на жилището или автомобила си, или пък да замените стара техника с по-нова.

Снимка: tbi bank Снимка: tbi bank

Чрез кеш кредит на tbi bank може да финансирате различни неща, като ремонт на дома, почивка за вашето семейство, закупуване на нова техника и др. Голяма полза от тази услуга има и в ситуации с внезапна нужда от пари за покриване на задължения с изтичащ срок. Свободата да избирате как да изразходвате средствата от услугата прави кеш кредита предпочитан начин за финансиране за мнозина.   

Кеш кредит ви предоставя гъвкавост, защото кредитиращите фирми обикновено не поставят условия как да ги ползвате. С допълнителните финансови средства може да извършвате както плащания с карта, така и в брой, според нуждите ви. Кеш кредитът е най-полезен тогава, когато искате да покриете внезапно изникнали нужди. Но също така може да използвате кеш кредитза покриване на временни разходи до момента, в който ще получите приходи от друг източник.

Как може да се възползвате от кеш кредит?

Най-удобният начин за кандидатстване за кеш кредит е да го направите онлайн. Може да подадете заявка през сайта на кредитната институция, или чрез тяхно мобилно приложение. За целта е необходимо да попълните заявка с вашите лични данни, да изберете сума и срок за погасяването й, след което да изпратите информацията. Ще получите отговор в рамките на минути, а до паричните средства ще имате достъп малко след това. Може да ги получите по избрана от вас сметка, както и в брой от съответния офис. Заявка за кандидатстване може да попълните и на място в офиса на избраната от вас институция.

Какви са предимствата на кеш кредит?

Най-голямото предимство на кеш кредитът се крие в това, че може да използвате паричните средства, както прецените. Не сте ограничени в това да използвате парите само за покупка на ново жилище, или според другите условия, които банковите институции поставят.

Друго важно предимство се крие в това, че кеш кредитът се отпуска много по-лесно и бързо от други кредити. С допълнителни средства от кеш кредит може да се сдобиете минути след кандидатстване, без да се притеснявате за допълнителни условия.

В заключение, кеш кредитът е добър начин за финансиране, при който може да използвате паричните средства за всякакви нужди. Кандидатства се лесно и бързо, а парите получавате минути след това.

Последна актуализация: 15:51 | 09.05.24 г.
Специални проекти виж още
Още от Банки и застрахователи виж още
Финанси виж още