IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Специалисти от IT сферата споделят опит на сцената на PlovDev 2022

Конференцията е безплатна за посетителите и се провежда с изцяло нестопанска цел

09:24 | 07.10.22 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: PlovDev
Снимка: PlovDev

На 24 и 25 ноември от 14 до 18 часа ще се състои 10-тото празнично издание на PlovDev - конференция за IT специалисти, организирана от Proxiad SEE. През годините благотворителното събитие е подкрепило 10 каузи, за които са дарени 20 000 лв и са се включили над 80 лектори. За трета поредна година конференцията ще се проведе изцяло в онлайн формат. Регистрирай се предварително тук.

Събитието събира професионалисти в сферата на информационните технологии, като основна част от програмата са лекции на теми като иновации в света на технологиите, новости в различните езици за програмиране, изпитани техники, полезни практики в работата на програмистите и други. Част от спонсорите тази година са Uber, Progress и Dreamix.

Конференцията е безплатна за посетителите и се провежда с изцяло нестопанска цел. По традиция всяка година организаторът Proxiad SEE избира кауза, която да подкрепи със събраните средства от събитието, като всеки от посетителите може да направи дарение, като закупи специален благотворителен билет. Тазгодишната конференция ще подпомогне програмата „Училищa за пример“ на фондация „Заедно в час“. Събраните средства благодарение на участниците, гост-лекторите, медийните партньори и спонсорите на събитието ще бъдат дарени за обучението и развитието на учителски екип по точни науки в Пловдивска област. Благодарение на програмата, всеки от тях ще може да подобри техниките си за преподаване, които пряко засягат мотивацията и успеха на всеки техен ученик. 

Ако имаш познат, приятел или колега, за когото вярваш, че има какво да сподели на IT общността в България, сега можеш да го поканиш да се присъедини към събитието като един от гост-лекторите в програмата. Формата за кандидатстване е отворена до 15 октомври. Можеш да я откриеш на сайта на PlovDev или тук. Не забравяй - всяка интересна лекция може да повиши посещаемостта на конференцията и да допринесе за тазгодишната кауза.  

Последна актуализация: 09:40 | 07.10.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини и анализи виж още
Финанси виж още