IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За да спасим Европа - освободете пазарите

Eвропейските лидери трябва да изоставят мерките за строги икономии и да се фокусират върху политиките, насочени към частния сектор

08:29 | 23.10.13 г. 13
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
За да спасим Европа - освободете пазарите
Последна актуализация: 05:11 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 23 rate down comment 0
kanartikin
преди 10 години
Как се нарича система която може да наложи :::-"" идеята е да се отнеме институционално този сегмент от пазара и печалбата от него!""аз се сещам за фашизъм и комунизъм, поправете ме ако пропускам нещо.И при двете има доминанта на командно административен апарат над пазар, ако въобще е останало нещо от това понятие. Снощи слушах за поредната ДИРЕКТИВА на ЕС... та си спомних за ДЕКРЕТИТЕ до скоро.Нищо ново... ""преоблякъл се Илия-отново в тия""
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 21 rate down comment 1
SSIW
преди 10 години
Нито един държавен плановик не може да се конкурира с ефективността на разпределението на ресурсите на пазарната система.-----------------Така е. Въобще, толкова ефективно разпределение на ресурсите, колкото това, което доведе до голямото БАУ през 2008-а ми е трудно да си представя, че може да бъде предизвикано от нещо друго, различно от пазарната система .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 19 rate down comment 0
iivanoff
преди 10 години
Докато ви говорят за това с "биха, ако, може", се прави точно обратното!... - идеята е да се отнеме институционално този сегмент от пазара и печалбата от него!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още