IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо Русия не може да осъществи националните проекти на Путин?

Уникалната смесица от обсебваща държава, рушветчийство и прекомерен контрол пречи на страната да реализира икономическия си потенциал

08:20 | 22.11.19 г. 38
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: gettyimages</em></p>

Снимка: gettyimages

Последна актуализация: 06:37 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

6
rate up comment 15 rate down comment 10
vzhekoff
преди 4 години
марков, да обясняваш на кухата кратуна Стоенчо нещо е като да наливаш в каца без дъно, туй съвсем буквално. Има каца, а няма дъно и кацата е празна. Добре, че от козяка пущат по нЕкой цент, че да има за каменарка, инак отдавна да се е отровил с ментета. За стоенча ефрейторчето е поговорката - по-добре дъщеря ***, отколкото син ефрейтор. Той по друго време щеше да е страстен русофил, но сега се е преориентирал, тъй както са го преориентирали, докато е бил кемафче в Грудово.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5
rate up comment 18 rate down comment 22
Стоян Петров
преди 4 години
Дееебил си ти. Защо *** не си стояха в Московското княжество ами се напъват за чужди земи ? И каква е разликата между тях и турците , освен в религията??? Според мен никаква, две садистични нации. Дееебил!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4
rate up comment 27 rate down comment 14
markov
преди 4 години
Стоянчо паралела с Канада е много глупав. Канада граничи единствено със САЩ и на практика са и протекторат ......те и да искат няма с кого да се скарат. Аре спри с дебилизмите.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3
rate up comment 17 rate down comment 22
Стоян Петров
преди 4 години
Канада има около 10 милиона кв.м. и население 35 милиона души. не съм разбрал да има някакви проблеми с охраната си на територията и не и се налага да предприема абсолютно никакви мерки за това. Задавате ли си въпроса защо? русия има проблеми със всичките си съседи, включително и Китай колкото и да не ви се иска да го признаете. Нещата при *** стоят като в един български афоризъм " д'ет ида мале, се ме бият".
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 12 rate down comment 12
zelka007
преди 4 години
ха ха ... имах си аз империализЪма да не е протегнал алчни ръце да заграби от матушката ... приднестровието , южна осетия , абхазия , източна украйна , дамански , курилските острови ... като изключим изброеното трябва да са на пост постоянно :))) да бдят , че знае ли се ...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 26 rate down comment 14
pinoccio
преди 4 години
Русия не може да постави икономическия комфорт пред сигурността и отбраната на страната. Много е трудно 150 млн. човека да бранят 16 млн.кв.км. Как се пази такова огромно празно пространство? Те трябва всичките да са в перманентен караул. Затова са тези военни програми. Другото са писаници за наивници. След Наполеон, двете световни войни и самопрецакването със СССР Русия никога няма да има покой. Да не се правим, че не виждаме, че противниците й не са се захванали с оранжерийно производство.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още