IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Fiat 500 в розово

Розовата кола със сигурност ще привлече вниманието на онези, които държат да са в центъра на вниманието и да следват последните модни линии

10:59 | 21.01.10 г.
Fiat 500 в розово
Чудите се каква да е четириколесната ви придобивка, която да е малка, маневрена, удобна и да не е лишена от екстрите на градската кола? Не търсете повече – Fiat представи чудесен вариант – розова серия на модела 500. Колата стартира продажбите си във Великобритания и определено гарантира, че ще бъдете забелязани навсякъде. Производителите не случайно се надяват моделът да стане неизменен спътник на момичетата, които се увличат по последните модни тенденции и на по-екстравагантните жени.

Новото в автомобила не е само необичайният му цвят, а и допълнителните екстри, които ще получите срещу 1 500 паунда допълнително – падащ покрив и нова система за спиране и стартиране на двигателя.

Към техническите характеристики производителите не са добавили нищо ново - максималната скорост на колата е 160 км/ч, а ускорението до 100 км/ч става за 13 секунди.

Интериорът на автомобила е решен в черно, като акцент е поставен на предната конзола на таблото – тук дизайнерите не са устояли и са внесли цвета на купето във вътрешността на колата.

Цената на розовия Fiat ще бъде близо 12 хил. паунда.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:05 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още