Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bulgaria On Air

Как технологиите ще променят общуването в близко бъдеще?

Гостите на форума "Бъдещето: Общуване" на Bulgaria ON AIR дадоха своите прогнози каква ще бъде голямата промяна в общуването през следващите 5 години

гледано: 1088   Още видео
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
0 гласа

Специалните гости на форума "Бъдещето: Общуване" на Bulgaria ON AIR дадоха своите прогнози каква ще бъде голямата промяна в общуването през следващите 5 години.

"Онлайн каналите за комуникация все повече ще се използват и ще се налагат. Това от една страна е добре, тъй като скъсява изключително много разстоянията и така имаме възможност така да комуникираме с партньори от цял свят", посочи Пламен Панделов от Neterra.

"Възможността да кажа на хладилника си какво трябва да се купи. Свързаността на нещата, при високо ниво на сигурност, нека да ни улесни живота малко повече", сподели представителят на Mastercard Найден Маречков.

"Очаквам изменение във филтрацията на фалшивите новини. При това огромно количество на информация, което ни залива, по някакъв начин с помощта на изкуствен интелект да получаваме това, което наистина ни трябва. Защото ние в момента в нищо не можем да разчитаме", изтъкна Иван Дудин от Acronis.

Още по темата

"Важно е всеки от нас, за да успее напред, да осъзнае, че сега е начинът на учене през целия живот. Ако кажем, че сме най-добрите професионалисти, след година-две или пет технологиите ще ни изместят от работата ни. Ако продължаваме да надграждаме умения, тогава няма защо да се притесняваме от технологиите", заяви изпълнителният директор на издателство "Просвета Либри" Владимир Кръстев.

По статията работи: Екип на Bulgaria On Air

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от