Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bulgaria On Air

Ърнст и Янг: От кризисната ситуация в САЩ може да пострада и Дубай

Маюр Пау от поделението на "Ърнст и Янг", отговарящо за Близкия изток и Северна Африка, очаква проблемът да бъде решен за относително кратък срок

Невъзможността на САЩ да изплащат дълговете си ще „бъде безпрецедентна и потенциално катастрофална”, а отражението й ще има по-тежки последствия от финансовата криза през 2008 година, считат от американското Министерство на финансите. Опасения от кризисната ситуация обаче има не само в Съединените щати.

Какво ще причини на американската икономика спирането на държавата?

Последното прекратяване на работата на правителството през 1995/1996 г. продължи повече от 3 седмици. Това, което предстои сега, би могло да трае и по-дълго. Залогът не е единствено за бюджета и президентския закон за здравеопазването.

Маюр Пау от поделението на "Ърнст и Янг", отговарящо за Близкия изток и Северна Африка, очаква проблемът да бъде решен през следващите дни или седмици.

Той счита, че, ако положението се задържи в това състояние по-дълго, то ще засегне не само американската икономика, а и световната.

Чуйте още какво мисли за последиците от случващото се в Америка Маюр Пау от "Ърнст и Янг" - Близък изток и Северна Африка.

гледано: 2729   Още видео
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
0 гласа

 

По статията работиха: Екип на Bulgaria On Air, редактор Свилен Колев
Още по темата: Bulgaria On Air таван на американския дълг Ernst Young Bulgaria ON AIR правителствена криза

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Bulgaria On Air
Кога ЕС ще уеднакви критериите за рискови страни?