IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ърнст и Янг: От кризисната ситуация в САЩ може да пострада и Дубай

Маюр Пау от поделението на "Ърнст и Янг", отговарящо за Близкия изток и Северна Африка, очаква проблемът да бъде решен за относително кратък срок

20:11 | 03.10.13 г.
Автор - снимка
Редактор
Ърнст и Янг: От кризисната ситуация в САЩ може да пострада и Дубай

Невъзможността на САЩ да изплащат дълговете си ще „бъде безпрецедентна и потенциално катастрофална”, а отражението й ще има по-тежки последствия от финансовата криза през 2008 година, считат от американското Министерство на финансите. Опасения от кризисната ситуация обаче има не само в Съединените щати.

Какво ще причини на американската икономика спирането на държавата?

Последното прекратяване на работата на правителството през 1995/1996 г. продължи повече от 3 седмици. Това, което предстои сега, би могло да трае и по-дълго. Залогът не е единствено за бюджета и президентския закон за здравеопазването.

Маюр Пау от поделението на "Ърнст и Янг", отговарящо за Близкия изток и Северна Африка, очаква проблемът да бъде решен през следващите дни или седмици.

Той счита, че, ако положението се задържи в това състояние по-дълго, то ще засегне не само американската икономика, а и световната.

Чуйте още какво мисли за последиците от случващото се в Америка Маюр Пау от "Ърнст и Янг" - Близък изток и Северна Африка.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:31 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bulgaria On Air виж още

Коментари

Финанси виж още