Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Застраховат ли българите имотите си и как финансират покупката на ново жилище

Тези въпроси ще са във фокуса на бизнес закуската на Imoti.net в София на 15 февруари, от 10 часа

Застраховат ли българите имотите си и как финансират покупката на ново жилище

Илюстрация: Imoti.net

Застраховат ли българите имотите си, какви са нашите и световните практики при застраховане на новостроящи се имоти и как се финансират сделки и строителство на имоти? Отговори на тези и още интересни въпроси ще даде предстоящата бизнес закуската на Imoti.net в София, на 15 февруари, от 10 часа, в Гранд Хотел София.

Участие в първата за 2019 година бизнес закуска на Imoti.net ще вземат водещи експерти от имотния бранш, инвеститори, строителни компании, архитекти, застрахователи, специалисти от ВУЗФ и представители на национални и регионални институции. Брокери на недвижими имоти ще коментират какви бяха най-търсените жилища в София и региона през 2018 година. Специалистите ще очертаят и тенденциите за покупка на имот през тази година.

По време на бизнес закуска на Imoti.net в София ще бъдат представени категориите и журито в Годишните награди на Imoti.net, които ще се проведат за четвърта поредна година. Това е единственият форум, на който се оценяват постиженията, коректността и добрата репутация на компаниите и експертите в сектор недвижими имоти.

През 2017 година Imoti.net, който е част от Investor Media Group – втората по предпочитание онлайн медийна група сред потребителите, обнови дизайна и функционалността си, с което направи още една крачка напред в разграничаването между качествените и некачествените обяви за имоти. Мисията на сайта е да подкрепя коректните участници в имотния бизнес, така че потребителите на техните услуги да могат да правят правилен избор в свой интерес по всяко време. В полза на потребителите Imoti.net стартира и поредицата „Доверен брокер“ със съвети за разграничаване на коректните и некоректни посредници при сделките с имоти.

Бизнес закуската в София е част от проекта Годишните награди на imoti.net, които се осъществяват с подкрепата на  Пощенска Банка и Realtor Assitant Pro.

По статията работиха: Екип на Investor.bg , редактор Бойчо Попов
Още по темата: България Imotinet Investor Media Group

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (1)

0
 
5
 
1
преди 1 година
аз коректни посредници не познавам

Още от България
60% от жилищата у нас ще бъдат обновени до 2050 г.