Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Енергетика

ЧЕЗ Трейд успешно защити интегрираната си система за управление на качеството

Дружеството получи четири сертификата, които гарантират висока ефективност на процесите и удовлетвореност на клиентите

ЧЕЗ Трейд успешно защити интегрираната си система за управление на качеството

Снимка: Pixabay

„ЧЕЗ Трейд България“ ЕАД успешно защити интегрираната си система за управление на качеството за нов тригодишен период. 

Още по темата

Дружеството получи сертификати, че прилага стандартите: ISO 9001:2015, който е най-широко разпространеният международен стандарт за управление на процесите; ISO 14001:2015, който гарантира, че „ЧЕЗ Трейд България“ е внедрила най-високи стандарти за управление на околната среда; както и сертификат за новия международен стандарт ISO 45001:2018 за Системи за управление на здравето и безопасността при работа. Последният е напълно съвместим със стандартите ISO 9001 и ISO 14001 и дава възможност на всяка организация да управлява рисковете за здравето и безопасността при работа и да подобрява постиженията си в тази област.

В пълна интеграция с тези три системи е и сертификатът за енергиен мениджмънт ISO 50001:2018, по който „ЧЕЗ Трейд България“ се сертифицира през май тази година.

„Интеграцията на най-високите международни стандарти за управление на качеството е още едно доказателство, че „ЧЕЗ Трейд България“ е модерна и иновативна компания, която поставя в центъра на своята дейност грижата за клиентите, служителите и околната среда“, каза Владимир Дичев, изпълнителен директор на „ЧЕЗ Трейд България“.

Дружеството е 100% дъщерна компания на чешката CEZ a. s. и е първият лицензиран търговец на електрическа енергия за крайни клиенти в България от 2005 г. „ЧЕЗ Трейд България“ е един от водещите доставчици на свободния пазар. За периода от 2006 г. до 2019 г. компанията е реализирала общи доставки на 31,7 млрд. KWh на обща брутна стойност 3,14 млрд. лв. 

По статията работи: Екип на Investor.bg
Още по темата: Енергетика

Последни новини

 
Спонсорирано съдържание

Коментари ()


Още от Енергетика
Н. Павлов: Природният газ поскъпна с над 45% в Европа през зимните месеци