Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Bulgaria ON AIR проследява евровота с извънредни изборни студиа

Първите резултати от изборите ще бъдат съобщени минути след 20,00 часа чрез нов модерен визуален подход

Bulgaria ON AIR проследява евровота с извънредни изборни студиа

Снимка: Bulgaria ON AIR

Със специални изборни студиа, преки включвания от горещите точки в страната и чужбина и представяне на нагласите и резултатите от евровота чрез нов визуален подход Bulgaria ON AIR ще направи зрителите част от всичко най-важно от изборния ден на 26 май.

През целия ден репортерите на Новините ON AIR ще се включват на живо от ключовите места, за да информират каква е обстановката в страната. Как ще гласуват в сърцето на стария континтент Брюксел ще стане ясно от репортера на Bulgaria ON AIR Цветана Балабанова, която ще предава директно от столицата на Белгия, а изборните студиа „Гласът за Европа“ ще предложат един по-различен и обстоен поглед върху самия евровот и значението му у нас.

Откъде е тръгнал Европейският съюз и каква е историята на изборите за Европейски парламент е темата, с която ще стартира сутрешното студио. То започва точно в 7,45 часа с модератор водещата на новините Десислава Атанасова. В рамките на близо 5 часа ключови журналисти от ефира на Bulgaria ON AIR - Милена Милотинова, Ганиела Ангелова, Калин Манолов и Димитър Абрашев, ще разговарят с авторитетни експерти, политически психолози, анализатори и представители на европейски институции. Водещият на предаването „Операция: История“ Росен Петров пък ще направи зрителите част от миналото на съюза и на изборите за Европейски парламент.

Димитър Абрашев, който всеки делник обръща внимание на потребителски теми в студиото на „Директно", сега ще се фокусира върху правата на потребителите в Европейския съюз , а водещата на "Денят ON AIR" Ганиела Ангелова  ще разговаря с някои от ключовите анализатори и политически психолози. Kакво е мястото на България в Европейския съюз - по този и още въпроси ще дискутират водещият на публицистичното предаване "Видимо и невидимо" Калин Манолов и събеседниците му. С представители от ключови европейски организации и институции у нас ще ни срещне и Милена Милотинова, която е експерт по темата "Европа".

Малко преди края на изборния ден, в 19,30 часа, ще започне и вечерното студио на „Гласът за Европа“ с водещи Гергана Венкова, Златимир Йочев и Милена Милотинова. Tрадиционно точно в 20,00 часа се очаква да станат ясни и първите резултати от екзит половете. Данните от изборните секции, динамиката ни изборния процес и графиките за избирателната активност ще бъдат представени чрез нов модерен визуален подход от Лилия Мустакова минути след края на изборния ден.

Освен в ефира на Bulgaria ON AIR, целия изборен ден може да проследите и в социалните мрежи на телевизията, както и по радио Bulgaria ON AIR.

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Икономика и политика
Държавните болници намаляват просрочените дългове с над 30 млн. лева за 1 година