Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

М. Бехар: Ирина Бокова е фаворит за поста генерален секретар на ООН

Представянето на Бокова се оценява много позитивно, смята PR експертът

Ирина Бокова е абсолютен фаворит на този етап за генерален директор на ООН, смята PR експертът Максим Бехар. Пред Bloomberg TV Bulgaria той сподели, че всички останали представители, които са излъчени досега за поста, са от ранга на локални политици. "Тя е единственият международен политик", смята той

"Това е огромен пробив за България. Огромна част от коментарите по повод изслушването на Бокова са позитивни за начина, по който се е представила, за диалогичния ѝ подход. Имаше малка част коментари, които бяха много против кандидатурата и мнения, които според мен са абсурдни. Според мен Бокова се представи прекрасно".

"Сериозни медии дават оценка на Бокова като най-вероятен лидер в това състезание и това според мен носи много дивиденти на България", каза още Бехар.  

Още по темата

"Извън нашата прекрасна, хубава, красива територия, никой не се интересува кой бил баща й, коя била партията... Аз си спомням, когато създавахме Атлантическия клуб, Ирина Бокова бе сред най-горещите привърженици на създаването му".

По думите на експерта няма сериозна държава в света, която да смята, че диалогът с Русия не е възможен. "Всяка държава трябва да бъде на масата на преговорите. С всяка държава диалогът е възможен и както каза Бокова, трябва да се търси мирният подход във всеки един конфликт. Това винаги е било цел на ООН, но не винаги се е случвало".

"Ирина Бокова отговаря 100 процентово на профила, който е зададен от ООН за генерален секретар. Тя е човек, който ще свърши добра работа и ще представи България по брилянтен начин". 

гледано: 1934   Още видео
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
0 гласа

Още интервюта следете в Bloomberg TV Bulgaria

По статията работиха: Екип на Bloomberg TV Bulgaria , редактор Деляна Петкова

Последни новини

Коментари (0)


Още от Икономика и политика
Димитър Главчев остава депутат