Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

ЗАД "Армеец" отбелязва 25 години като лидер в автомобилното застраховане

Преди четвърт век e създадено едно от най-успешните застрахователни дружества в България

ЗАД "Армеец" отбелязва 25 години като лидер в автомобилното застраховане

На 11 април преди четвърт век e създадено едно от най-големите и успешни застрахователни дружества в България – ЗАД „Армеец“. Днес компанията отбелязва 25 години като утвърден лидер в Каско застраховането, като застраховател, предлагащ богата гама от застрахователни продукти, с развита клонова мрежа от 53 агенции и 34 представителства на територията на цялата страна и широка дистрибуторска мрежа.

„ЗАД „Армеец“ е емблема на застраховането в България, а това се дължи на ценностите, които следваме и защитаваме. Честност, грижа към клиента, професионализъм, иновация и ефективност - това са основите, на които се гради работата ни и на което дължим успеха на компанията вече 25 години. За тези години постигнахме много, спечелихме много отличия, но най-престижната награда, която завоювахме, е доверието на нашите клиенти и партньори.

За мен и нашия екип е огромна радост и привилегия да отбележим този етап от развитието на „Армеец“, като гледаме напред към следващите 25 години с нови идеи и много енергия“, каза изпълнителният директор на ЗАД „Армеец“ Константин Велев.

Константин Велев

През годините ЗАД „Армеец“ следва девиза си „Храбро, твърдо, почтено“. Стремежът на дружеството е да надхвърля постоянно очакванията на клиентите чрез точност и бързина при сключване на полиците, навременно изплащане на застрахователните обезщетения.

Компанията е печелила престижни отличия, сред които „Най-коректният застраховател при изплащане на застрахователни обезщетения при имуществени вреди“, „Застраховател с най-добри продукти в автомобилното застраховане“, „Най-динамично развиващо се застрахователно дружество“ от ежегодните награди „Застраховател на годината“.

През 2015 година завоюва и първото място в категория „Общо застраховане“, а през 2020 година е обявена и за любимия застрахователен бранд на потребителите в независимата потребителска онлайн класация „Любимите марки“.

ЗАД „Армеец“ следва дългосрочна стратегия в сферата на корпоративно-социалната ангажираност и подкрепя редица образователни проекти и каузи, спортни и природозащитнически инициативи.
 

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

Коментари ()


Още от Икономика и политика
Кадър на деня за 25 юли