IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стели Димитрова

Управляващ директор на XAPT Solutions България

07:00 | 24.03.16 г.
Автор - снимка
Създател
Стели Димитрова

Стели Димитрова е една от дамите във висшия мениджмънт на компании в сектора на бизнес консултирането и IT. От 16 години е част от международната компания XAPT Solutions (позната преди като LLP Dynamics), а 8 от тях като управляващ директор на българския офис.

Ежедневната й работа може да се опише като прилагане на добрите практики, know-how и иновации в областта на мениджмънт, финансовото управление, управление на проекти.

Съществено място от работата на Стели заемат както вътрешно консултиране на екипа, така и на клиентите на компанията с цел постигане на по-висока ефективност, качество на предлаганите продукти и услуги и максимизиране на ползите от съвместната работа.

През годините Стели Димитрова заема различни длъжности в XAPT Solutions, както в България, така и на регионално ниво. Започва кариерата си в сектора като консултант по внедряване на системи за управление на бизнеса в направление производство, търговия и логистика.

Стели е магистър по икономика, Project Management Professional (PMP), и притежава APICS сертификат Certified in Production and Inventory Management. Впоследствие заема длъжностите на ръководител проект, ръководител отдел „Услуги”, оперативен директор.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:32 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още