IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Level up Career“: събитието за преквалификация и практическа реализация е вече тук

Включи се в събитието с интерактивни игри, лекции, възможности за препоръка за работа и страхотни награди от компаниите участници

11:17 | 04.10.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;Rabota.bg</em></p>

Снимка: Rabota.bg

Сайтът за търсене и предлагане на работа Rabota.bg“, част от Инвестор Медия Груп, ще даде шанс за втора поредна година на търсещите преквалификация, професионална реализация или бизнес ориентация да получат полезни и практически съвети на събитието Level UP Career“ , което ще се проведе на 5 ноември в Бизнес център „Капитал форт“.

Събитието ще даде яснота за пазара на труда, така че посетителите му да могат да направят най-правилния избор спрямо амбициите си. Level UP Careеr” ще събере на едно място всичко, което ви е необходимо, за да получите препоръка и да сте с една стъпка по-напред от останалите в професионалното си развитие.

В рамките на събитието e планирана програма от интерактивни лекции, насочени към кариерно развитие и преориентиране, стратегии за успешно намиране на работа чрез 16 лесни стъпки , срещи с фирми, които търсят служители в най-различни сфери на дейност. Ще чуете и разберете как един млад българин успява да се преквалифицира и да постигне кариера мечта в рамките на две години. Като подарък за всички, които инвестират в развитието си и се стремят към по-добра кариера, са предвидени специални отстъпки от програма за кариерно преориентиране развитие, томбола с въпроси на компаниите участници с възможност да получите интервю за работа при тях, както и съдействие за намиране на работа от консултанти с международен опит в областта!

Целта на събитието е да разкрие нов, по-цялостен и задълбочен подход към темата за професионалната реализация, като поставя акцент върху развиването на умения за кариерно планиране.

„Level UP Careеr” отправя предизвикателство към участниците да бъдат смели в желанията си за кариерен успех и да приемат предизвикателството, като създадат ясен план за реализация на мечтаната кариера.

Достъпът до събитието ще бъде безплатен. Изисква се само регистрация, която ще осигури на кандидатите пряк контакт с 8-те най-проспериращите компании на българския трудов пазар.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:32 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още