Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Ще глобяват семействата, които не пращат децата на училище

Където проблемът е свързан с бедност, ще бъде оказана помощ

2
 
3
 
3
преди 6 месеца
Това относно цциганнорите не работи.
Иначе фактически наистина е вид дискриминация.
1
 
8
 
2
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Да не стане накрая мярката да се прилага само към българите / щот има и такива, малко са , ама има / ? Некси ясно е,че е насочена към индианците, ама някой дава ли си сметка какъв вой ще настане от БХК / и американското посолство / ако се спрат помощите дори на една от ордата?...Не ги ли чувате вече - ууу, расизъм, фашисти, дискриминация, уууу......?В смисъл, като как държавата ще се справи с тая непосилна задача? Кой, ако 30 години си го учил да живее на гърба на некой друг ще се съгласи ей така да си остави рахатлъка и сигурната печалба и да се завтече да си дава децата на училище?! Още повече, че е наясно, че тунеядството му е подкрепено от международни мангизи?! А и мислите ли,че политиците ще си отрежат сами клона на който седят - че нали това им е основният електорат?!
Кьор-фишек е, господа. Пускат залъгалки за балъците. Това няма да мине дори на първо четене, ако изобщо стигне до пленарна зала....
3
 
7
 
1
преди 6 месеца
Дано това не са поредните козметични мерки без никакъв ефект. Дано и въпросните санкции наистина се налагат ефективно, а не останат само на теория, дано и не са незначителни... ама малко ме съмнява. За мен адекватна глоба за "родители" чието дете на 7-годишна възраст е негодно да влезе в училище, защото не умее да говори членоразделно, трябва да е 10 000 минимум, като при неплащане в определен разумен срок, родителите да бъдат заставени да я платят чрез принудителен труд. Искам да видя и как полицаите реагират, когато край тях минава например каруца с чaaвета по време, когато те би трябвало да са на училище.

И откъде-накъде тия 11 000 души ще работят безплатно с т.нар. "деца в риск" - ще ходят да ги издирват по катyните и да ги мъкнат в училище?