Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Норвегия готви тежък удар по Tesla

Предвиждат се допълнителни данъци в размер на до 10 000 долара за собствениците на електромобил от марката

0
 
2
 
7
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Преди 30 години, почти никой не е вярвал не СССР ще се разпадне.
Прогнози с хоризонт 20 години наистина са много сериозно нещо и шанса за грешка е много висок. Иначе няма лошо да ги правите и да си вярвате.
4
 
4
 
6
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Не разбрах за кво критикувате Люси. До 20 години повечето големи градове в Европа ще изхвърлят всякакви автомобили с ДВГ. Само електромобили, автономни коли, тайм шеър и обществен транспорт. Това е бъдещето каквото и да ви се иска.
2
 
7
 
5
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
"Сумирани, тези остъпки могат да намалят цената на най-скъпите модели на Tesla с внушителните 450 000 крони (около 48 000 евро)."

Тоест пак ще е оферта, но с 38к евро. Лятото се запознах с един норвежец, който работеше няколко месеца в Норвегия и обикаляше страни от Източна Европа и Азия, тъй като са по-евтини дестинации и можеше да си ги позволи.
11
 
15
 
4
ejko до: lyusien
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Братче, ти - верно, бавноразвиващ ли си, или просто си деветгодишен? Сигурно стената спалнята (сигурно и в тоалетната) ти е облепена с портрети на Мъск. айде слез малко на земята, де... и преди да напишеш нещо - повтори го няколко пъти на ум, докато се усетиш колко абсурдно звучиш... белким ни спестиш малко от пропагандата на промития си мозък.
6
 
18
 
3
преди 5 месеца
той и люсеин леко е поизостанал...даже повечко

5
 
24
 
2
vzhekoff до: lyusien
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Моделът 3 трудно ще го внасят, щото леко изостава с плана, даже не много леко :)
22
 
17
 
1
преди 5 месеца
Нищо не може да спре навлизането на електрически коли на пътищата на Европа и С А Щ Особенно пък в Норвегия Просто ще внасят по леки от 2 т електромобили като Модел 3 на Тесла Нисан Рено и Б МВ Много скоро над половината от автомобилите в Норвегия ще бъдат електрички В Европа това ще се забави Но не много