Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

България се задържа в топ 10 на най-бързо растящите пазари на имоти в света

Ръстът на цените на жилищата на годишна база у нас е двойно по-бърз в сравнение с глобалния, показват данни на консултантска компания

2
 
9
 
6
преди 1 година
Няма профилна снимка
Днес ще празнувам. Изпреварихме Канада. Урааааааа. Ама чувам за едни 25 процента празни жилища в София, Варна, Пловдив. Еееее, голяма работа, другаде са 30 и нагоре процентите, дори почти да няма ново строителство. Надувай балона. При Станишев заплатите бяха къде по-ниски, лихвите къде по-високи, а цените като сега долу-горе, че и нагоре в някои квартали и градове. Още може значи. Надувайте. Да има голямо ПУК и да паднат повече цените после. Аз купувам само на минимума на цените и до сега не съм се обутал. Чакам. Чакам си. Ама вие не бързайте, аз съм научен да чакам, надувайте си спокойно. Това заемчета, банки, оптимизъм - яко газ.
3
 
24
 
5
преди 1 година
Няма профилна снимка
В топ 10 по ръст на цените на имотите и в топ 10 по обезлюдяване ??!!!
6
 
31
 
4
преди 1 година
Няма профилна снимка
Нов имотен балон надуха светата троица- банки ,имотни агенции и строителните фирми !!!
5
 
23
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
Банки,имотни агенции и строителни фирми на НОВ ИМОТЕН БАЛОН в България !!!
6
 
37
 
2
преди 1 година
Няма профилна снимка
Сегашните надути цени ще създадат проблеми, затова очакваме корекция с едни 25 - 30% надолу, за да се върнат реалните стойности на имотите.

4
 
33
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Парите придобити от престъпност/а те не са малко/трябва да се влагат някъде, а банките не са най - спокойното и сигурно място. Затова ги купуват тия имоти, едва ли не на килограм, но после кво праим, когато всички те бъдат изкарани за продан? Пак ще има много хора получили инфаркт, инсулт, самоубили се, но за всичко пак ще е виновна алчността.