Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Тръмп е готов да отмени митата за стоманата и алуминия за ЕС при реципрочни мерки

Коментарът на американския президент дойде на фона на вчерашните разговори между представители на ЕС и САЩ в Брюксел

   1| 2    
1
 
2
 
13
fri
преди 6 месеца
"Ти си прекрасен, но се отнасяш много лошо с мен и това ще ти струва много скъпо!"
0
 
5
 
12
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Ако България държеше и управляваше 50% от световните капитали. Левът беше най разпространената световна валута за разплащания. Създавахме най-напредничавите технологии. Модна къща “Валентина “ вече е отворил десет хилядният си магазин в Оуклънд Нова Зеландия. Адмирал Пехливанов от трети български тихоокеански флот коментира, че изпращането на самолетоносач и няколко фрегати в Южнокитайско море е да се покаже кой държи тоягата в назряващия конфликт между Китай и Виетнам. По целият свят следят Българската Фондова Борса.
Аджеба. Какви ще са коментарите ма македонците във форума на страницата на “ що е Маке се е инвестор”.
1
 
7
 
11
khao до: mrynmryn
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
всичките неща които ги ползваме в ежедневието си се правят от машини, които са произведени или в Зап. Европа или в САЩ ! Проимрно един процесор и да е произведен в Китай, той е проектиран в САЩ, машината за него е направена пак там, проекта как да се нареди поточната линия е направен пак там ... малко ли ти е ? Общо взето всичко !

Ако скоро си летял на някъде самолета къде е бил направен : САЩ или Франция ? А това че не се продават техни коли тук е нормално, я иди по латинска америка и виж там кви карат ...
1
 
3
 
10
khao до: mrynmryn
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
windows !!! :):)
5
 
11
 
9
honaniga до: ivan.kostov.39
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Абсолютно съм съгласен с теб.
И аз се чудя как Епъл, Майкрософт, Интел, GE, Гугъл и да не изброявам въобще съществуват ако чета коментарите на специвете.
Американският долар е световна валута, защото американците са нахални и градушките над Каспичан са благодарение на ЦРУ и техните тънки сметки.
Мамка му. Що не бяхме на мястото на американците.

4
 
8
 
8
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Преди давзема ивестицоно решение - жинаги отварям инвестора и чета коментарите под статиите. Тук се водият дискусиии от най добрите спецове.....
4
 
2
 
7
majnata до: zelka007
преди 6 месеца
Много успокоително звучиш ...
7
 
4
 
6
mrynmryn до: zelka007
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Не купувам зеленчуци (има откъде да си ги набавям), а плодовете основно за цитросови, които идват от други държави. Аз уреди си купувам по следния начин - голяма гаранция, нисък разход на енергия, това е. Тук горивото е скъпо и техните коли, просто нямат толкова пазар тук. Интел произвеждат чипове и в Европа и в Китай. И казах физически продукти, да не говорим, че освен няколко оригинални игри, повечето софтуер при мен е пиратски. Вкл и "Прозореца". А с лекарствата всичко е много относително, не съм ползвал такива от доста време, а тия които ползвам са най-базовите - парацитамол, бусколизин, аналгин, аспирин. Нямам наблюдения над тях.
2
 
14
 
5
zelka007 до: mrynmryn
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
:)

обикновените предмети от ежедневието ни е нормално да не са MADE IN USA . имам крушки в нас на GE загледах се в опаковката - made in hungary. няма да му излезе сметката там да го правят и да го карат до европа. по-лесно е един завод тук и да продават. има хладилници и печки GE по веригите но не съм се заглеждал къде са сглобени. тук все пак се конкурират с българските такива, които по нищо не отстъпват като качество. но Chrysler, Jeep, Ford Mustang и разните големи камиони (truck) са си сглобявани там :))) ... те затова са си скъпички. загледай се в процесора на компа от който пишеш :))) , операционната система ... някои неща не са видими от първи път. доста от някои видове лекарства идват от там също. монсанто продават доста семена за различни култури и в БГ , това което ядеш не винаги е с произход БГ, расло на българска земя - да, но произход ... не разсъждавай толкова първосигнално.
13
 
16
 
4
преди 6 месеца
"Тръмп е готов да отмени митата за стоманата и алуминия за ЕС при реципрочни мерки"

Янките от времето на индианците изпълняват само тия договори, които към момента са им изгодни.

Не разбират от нищо друго, освен от - бий да те уважават!
С тях се говори само и единствено от позиция на силата!!
Но иде Видовден!