Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Апартаментите в Бургас поскъпват с 5%, разрешителните за строеж нарастват с 99%

Все повече хора купуват ваканционни имоти в Несебър, отчетоха експерти по време на бизнес закуска на Imoti.net в града

0
 
1
 
4
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Значи сега ..... Бургас е млад град и принципно има по-нормална инфраструктура. По-широки улици, по прави и т.н. Принципно положение. Няма лошо. Успехите са успехи, но те се дължат на преселване на изгонено от недоимъка население от вътрешността на страната. Война не е имало от 1945та у нас. А бежанска вълна към големите градове има.
0
 
11
 
3
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Добра логика - разрешителните се удвояват и цените растат. Това, би било абсолютно нормално ако има зверско търсене и реален недостиг на НИ. Което е очевидно, че не е така.
Отделно, това ми е любимо - "добра инфраструктура". Какво ще рече добра - не е баш като след война и има известна логика в нея? Ако да - тогава съм съгласен, че има добра инфраструктура в България някъде.
1
 
20
 
2
al64ad до: Sandy
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
рекламните статии са характерни за платото при пика. същото беше и 2008.Тогава странното беше че от 2007/сащ/ беше ясно накъде отиват нещата,но по медиите "водопада" продължи...почти до 2009
1
 
29
 
1
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Опашата лъжа е това! Сделките с имоти са замръзнали и цените вървят надолу. Тепърва предстои голямата имотна трагедия за много хора. Имаше надежда за спекулантите да се вдигнат още цените на имотите, ако бяхме приети в еврозоната и приели еврото, но сега всички тарикати се прецакаха и то яката. Има една поговорка: "Тарикатите сами се еват". И на практика така си е.