Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Замърсяването на въздуха - най-големият убиец

Малките частици, погълнати чрез замърсения въздух, съкращават човешкия живот повече от цигарения дим

3
 
5
 
10
michaelis12 до: michaelis12
преди 1 година
тоз Попов редакторчето не знам дали е запалил една цигара през живота си или пропел поне ееинпът нещо повече преди да препише пореения шиит ......
Еййй ора учете чужди езици да прогледнете щот наше иддиоти само простии пишат .....
3
 
6
 
9
преди 1 година
деббилния Тиквесторски сайт пак разпространява пропаганда, а швабскиот професор лекар специалист в дихателната система казва точно обратното ..... :)))

Lungenfacharzt Prof. Dr. Dieter Kоhler – Der komplette Talk | stern TV
https://m.youtube.com/watch?v=_xtTVEi4YLg

Бойча мнооо сте зле баце, в Буллгаристан ако спрете дизела ше одите пеш, щот аз нови коли не видех ей са уикенда кат бех ..... :))
5
 
1
 
8
khao до: Императорът
преди 1 година
Няма профилна снимка
Аз не съм форумен тpoл: ти си форумен тpoл.
----
имаш право да се самозалъгваш, все още сме свободна държава ... и сравнението е правилно, поне по умствените ти качества
2
 
1
 
7
khao до: doba
преди 1 година
Няма профилна снимка
Задай си въпроса ЗАЩО властта няма желание да влезе в *** махали
---
аз много въпроси си задавам, но ми е интересно твоя отговор какъв е :) Та защо не влизат ?
0
 
11
 
6
преди 1 година
Няма профилна снимка
И какво стана сега дизелите не са толкова лоши, печките са лоши особено индобразилските както някой по-долу беше казал. Индобразилец през лятото няма време да си набави дърва за да исъхнат към момента на използването поне малко, като му застудее, тогава лови секирата и влиза да прави погроми в гората. И секат на един метър височина, това е техния почерк, мързи ги да се наведат да секат в основата. Искам да кажа нещо много лошо за тях, сами го тълкувайте MHjdhuwhsyWH> Разликата ако гориш сухи дърва и мокри е огромна за количествот ФПЧ. Дървата като гориво няма как да бъдат забранени, изполват ги дори в Германия, Швеция и други развити страни. Трябва да се използват с акъл. За кюмура не знам, мразя го още от казармата, но ако нямат хората друга алтернатива същото се отнася и за него. А в София е пълна трагедия, наблюденията са ми от района около летището, постоянно се горят гуми и на никой не му прави впечатление това, въобще тия индобразилци в никоя нормална държава нямаше да бъдат допуснати да живеят там. Лицето на държавата, още от въздуха се вижда къде отиваш, а недай си боже да минеш по единственния пряк път от летището към половин България (северна, магистарала Хемус) тоест през гетото. Ужас!. Защо са там тия все още, сигурно има хиляди начини да не са там, разширете летището, нека си стои празна ливада, компенсирайте ги заради съборетините им, купете им най-добре по един билет за Германия, Швеция, където пожелаят и да не се връщат повече никога. И така със всички тях независимо къде са, те са втората прокоба на България след корупцията.
0
 
5
 
5
doba до: doba
преди 1 година
*** в коментара по-долу да се чета като индо-бразилски махали.

Цензура?..
2
 
7
 
4
doba до: khao
преди 1 година
Че ФПЧ са фактор в продължителността на живота - така е.
НО ако са в огромно превишение, примерно както е при миньорите и други производства с много прахоляк. Не случайно те са първа/втора категория труд.

Леките замърсявания няколко дни годишно не са толкова фатални.

Khao, корупцията и страха са в пряка връзка с реалността.
Задай си въпроса ЗАЩО властта няма желание да влезе в *** махали.
ЗАЩО ИНДО-БРАЗИЛЦИ ПРЕБИВАТ ГОРСКИ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН И СЛЕД ТОВА НЕ СА В ЗАТВОРА?
4
 
11
 
3
преди 1 година
Жителите на индийските градове живеят 11 години по-малко заради липса на пари за здравеопазване, лоша канализация или липса на такава и липса на пари за ваксини и профилактика срещу различни заразни болести. Това няма нищо общо с мръсния въздух. Защо например този проблем с ниската продължителност на живота го няма в съседен Китай , където въздухът е с пъти по-мръсен отколкото в Индия?? Мръсния въздух = фалшива загриженост от страна на власт имащите и опит за бъркане в джоба по повод на тази фалшива загриженост.
6
 
2
 
2
khao до: Императорът
преди 1 година
Няма профилна снимка
тия неща също, но е добре като четеш да четеш в началото първо после в края ... корупцията ни убива, ако е нямаше, твоите хора нямаше да горят пласмаса и тнт, защото аз съм виждал и бели хора да ги горят тия неща и да им е през оная работа .... както беше казал един форумен *** ама по леко по различна тема : "Лично аз откак въобще се помня, съм ял грозде, пръскано със син камък направо от лозата и нищо не ми е станало, не ми се е повредило нежното деЦко организъмче !!!" аме не се сещам кой беше ;) ... с такова талибанско мислене, не само хъхраците са ни виновни !
8
 
17
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
не, всъщност корупцията и некадърното управление е по голям убиец... така че ние сме си виновни !
Време е за тотална забрана на кюмур и дърва в градове над 50 000 човека