Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Арх. Мирянов: Има натиск от правителството към ДНСК по случая с "Артекс"

Строителната компания ще обжалва спирането на строежа на сградата "Златен век"

1
 
10
 
4
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
и тоя нагъл като като превозвачите, като дава рушвети и има аванта си трае, но като реши да се вкарат нещата в ред ... имало натиск и дискриминация ! Ае чиба, и сега някой да дойде да ми каже че съм завиждал на успелия предприемач.
1
 
5
 
3
ceneto до: s3
преди 3 месеца
да се дадат още няколко оставки, по герб сдандарт и всичко да продължава както е ...
7
 
6
 
2
s3
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Артекс да си затраят, след като премиерът лично е казал да се спре строежа, значи така и трябва, дори и да няма никакво основание по закон. Да спрат със строежа за няколко месеца, поне изборите да минат, после пак да го подновят като искат. Всеки следва да спазва заповедите на премиера и да изпълнява, иначе ще е анархия.
6
 
17
 
1
преди 3 месеца
Предлагам да започнем да събираме дарения за горкия Мирянов и Артекс инженеринг. Мирянов, какво ще кажеш на стотиците купувачи, граждани, дето им набивахте цени от по 2000 евра, за разните ви там сгради с извратени имена, в топ райони, а в същото време сте слугували ма ГЕРБ аджийските мафиоти и сте им подарявали апартаменти на символични цени със съмнителни заменки??? Ама то това де отнася не само за вас, ами и за целия строителен сектор, дето дере по 10 кожи от къпувачите на жилища, придавайки им със зверски 300%,процентови надценки. Лъгахте хората, колко ви били скъпи терените, агенциите за недвижими имоти, ги представяха за експерти, да обясняват в платени статии и репортажи, как хората взимали големи заплати, за да могат банките да им набият 20,30 годишни ипотеки, на тия зверски цени дето формирахте дружно на пазара на имоти.