Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Майк Помпейо: Петролните санкции на САЩ са лишили Иран от над 10 млрд. долара

Саудитска Арабия е готова да стабилизира пазара след решението на САЩ да сложат край на изключенията, които позволяваха на осем страни да купуват ирански петрол

3
 
5
 
4
Mavi Goz до: korn
преди 3 седмици
Умно, направо мъдро написано! Точно така ще стане! С едно малко допълнение - нито ти, нито децата ти ще го видите на живо този заветен миг ... ;) :lol:
Динозаврите са изчезнали, ама преди това са си живели щастливо има-нема 150 млн. години, а нефтът - от нема и 150...
Иначе си псолютно прав! ;) :lo
9
 
3
 
3
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Тръмп не може да спре еволюцията.Не само транспорта,рециклирането,не изпоузването на всяка една найлонава торбичка и сламка,опазването на прииродата,забрана дизела,електрическите коли,възобноваямата енергия и т.н.,пирон по пирон и ковчега на петродолара,ОПЕК,Русия,Иран Саудитска Арабия,ШЕЛ,мЕЛ и тем подобни ще изчезнат като динозаврите
10
 
3
 
2
преди 4 седмици
Обама беше унищожил ОПЕК. Тръмп позволи на картела отново да диктува цените. Но това е последния напън. 95% от петрола се използва в транспорта, който вече започва и бързо ще продължи да се електрифицира. Колкото и да ограничават добива, търсенето в следващите 10 години ще намалява по-бързо от предлагането.
4
 
17
 
1
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Бакалин - лишил си Иран от 10 млрд., но си на път да загубиш още съюзници - Япония, Ю. Кория, Индия за да обслужиш евреите дето ви дърпат конците.