Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

„Северен поток 2“ ще бъде отложен до средата на 2020 г.

Газопроводът няма да влезе в експлоатация до края на годината, все още липсват разрешителни за строеж

   1| 2    
10
 
14
 
8
Стоян Петров до: majnata
преди 1 година
Няма профилна снимка
Правилната дума е ея.кулация. Оргазми получават само русофилите.
17
 
13
 
7
Стоян Петров до: Sokratus
преди 1 година
Няма профилна снимка
На едно място Газпром вади тръби. Два от довеждащите газопровода на Писаревка-Анапа, положени за Южен поток ще се вадят(възможно е и да се е случило). Дължината е около 900 километра. Сега отново ще вадят тръби. Газопровода до Бо(ьо)рнхолд е положен. Мисля че датчаните ще им позволят да го заобиколят от противоположната страна. Ще придобият безценна квалификация по вадене и рязане на тръби на сухоземни и подводни участъци. Както писах путиновите руснаци са царе на сделките кон за кокошка. Но мисля че ти си доволен, защото доколкото разбирам това е мехлем за душата ти.
13
 
13
 
6
преди 1 година
айде малко оргазъм за русофобите ...
16
 
14
 
5
преди 1 година
Няма профилна снимка
мдаа ... още да се правят на мъже рашките . брой прихващания и ескортиране на руски бойни самолети над натовски държави в балтийския регион : 2014 - 140 , 2015 - 160 , 2016 - 110 , а това е за 2017-2018 :

https://frivarld.se/russian-activity-tracker-nordic-baltic-region/

тук не са включени използване на радиосмущения с които са нарушавали граждански честоти на въздухоплаването и корабоплаването , напоследък и спътникови комуникации заглушават ... пък после да се чудят що не им дават разрешително за това или онова , драскат им паметниците ... някой друг им е виновен за д и в а щ и н а т а ... аха за малко да забравя , и постоянното криене на подводници из цялото балтийско море :)))
16
 
14
 
4
преди 1 година
Освен тръбата да мине северно от гнъсното островченце през шведски териториални води.
16
 
16
 
3
Императорът до: Sokratus
преди 1 година
Бизнес по руски, но Европа ще си го отнесе. Ако Газпром не продължи договорът си с хохълите, Германия (и не само) ще види звезди посред бял ден - и то само защото някаква мpъсна държавица изпълнява политически поръчки, оправдавайки се с някакво островченце, все едно Газпром ще им го взриви.
15
 
16
 
2
преди 1 година
Ами Газпром не е длъжен да спонсорира престъпната киевска хунта !!! Нито европейските държави са длъжни да плащат по-висока цена на природния газ, за да хранят хохълите. САЩ просто НЯМАТ газ, който да изнасят за Европа. Това са ФАКТИТЕ, другото е политика !!!

В случая датчаните се явяват като политпачaври, които умишлено стопират проекта, за да угодят някому. Реално газопроводът минава само край едно мизерно малко тяхно островченце. Направо Газпром да им го купи и готово, заради него ще провалят енергийно половин Европа.
Или пък Газпром и съдружниците им да им наложат енергийно ембарго и да ги превърнат в бели мечки.
14
 
14
 
1
преди 1 година
Първото отлагане е налице!
1000км положени тръби, но липсва на разрешение! Бизнес по руски!