Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Нанси Пелоси постави под съмнение способността на Доналд Тръмп да управлява

Председателката на Камарата на представителите посочи, че все още е рано да се говори за импийчмънт

1
 
6
 
5
Императорът до: Sakamano
преди 1 месец
Какви данни да пазят, бе - като такива няма? Тия са толкова озверели, че се чудят за какво да се хванат и какви глyпости да измислят, дори не се усещат, че им се смее целият свят !!! Помниш ли как готвачът на Вова беше изкаран най-големият манипулатор на изборите в САЩ, щото написал в Букчето, че Доналд е готин?
Демократите много бърже забравят как по времето на военнопрестъпникът обонго те с преврати свалиха законните правителства на куп държави и ги хвърлиха в гражданска война... ама явно на тях им е позволено !!!

Колкото повече беснеят, толкова по-силно нормалните хора подкрепят Доналд !!!
3
 
1
 
4
преди 1 месец
За импийчмънт вече няма кога - процедурата вероятно ще е по-дълга от времето оставащо до изборите. Най-добре просто да пазят в резерв най-компрометиращите данни от разследването за да ги използват в подходящия момент. А междувременно само дразнят дядкaта с надежда, че някой път ще oглупее от яд и сам ще се прeцака.
2
 
8
 
3
Императорът до: evtimvz
преди 1 месец
Те не се борят с Доналд по законов, демократически път - защото просто няма кого да му противопоставят на идущите избори !!! Знаят, че нямат никакъв шанс, още повече, че американският народ вижда и усеща събуждането на своята страна.
4
 
8
 
2
преди 1 месец
А коя е тая уродлива мумия, че въобще си позволява да коментира човек, стоящ неизмеримо високо над нея във всяко отношение?

Факти щяла да разкрива... айде, ма - откога чакаме да разкриете някакви "факти"? Щяхте да разкриете как господин Вова е платил на стотици милиони американци да гласуват за Тръмп, оказа се, че само готвачът на Путин написал нещо в социалните мрежи !!! Разследване инициирахте, начело с прокурор - ваша марионетка - потрошихте милиони и пак нищо не открихте - просто защото няма какво !!!

Президентът трябва да вземе решителни мерки за смазване на подривната и антидържавна дейност на демократическите престъпници, защото това, което готвят те - е ПРЕВРАТ !!! Явно не осъзнават, че народът - в неговата градивна и работеща част, е твърдо зад великият мъж, а тях не може да ги гледа - и ако се опитат тия мерзавци да направят някаква подлост, народът ще ги помете и ще ги избеси по дърветата !!!
2
 
8
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Демократите много ги е страх ако Тръмп спечели втори мандат. С всички средства се опитват да го компреметират, но май се получава обратният ефект.