Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Какво ни даде Европейският съюз?

Световното първенство по футбол само по платената телевизия? Netflix в други страни от ЕС? Единен щекер и кабели... какво още?

   1| 2    
3
 
7
 
12
ivailojelyazkov до: ABBA
преди 2 седмици
Рублооооо скрийй се .чибураш
5
 
7
 
11
zelka007 до: ABBA
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
и не е лошо да видиш как ги подменяме в ЕС траверсите :))) ... да придобиеш представа за пропастта рассия - ЕС :

https://www.youtube.com/watch?v=hSEn9CWKwrE

дерзай молодец , че ... :)))
4
 
8
 
10
zelka007 до: ABBA
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
АВВА , тъпчеш на място от една седмица човек , по-голяма активност трябва , ако не повишиш КПД-то на коментарите виж какво те чака на транссибирската железная дорога :

https://www.youtube.com/watch?v=4BZE0aoP920

20 минути норматив на траверса :))) ...
10
 
3
 
9
преди 3 седмици
Всичко разбира се със съответните си примери и доказателства.
11
 
3
 
8
преди 3 седмици
Чешки журналист разсъждава над темата: с какво ни застрашава Русия

https://www.youtube.com/watch?v=wejWNjppF8A

За които не знаят руски - резюме:
Със здравия си разум, който (о ужасс!!) предават и на децата си.
Разум, който либералите на Запада отдавна са затрили...

7
 
12
 
7
преди 3 седмици
Европейският съюз не дава и не бива да дава нищо на тези, които чакат наготово. А на останалите дава възможности - за по-добра професионална реализация, за да разшириш бизнеса си в повече държави.

studioaa, вместо жаба трябваше да сложиш кукувица, та хората да не си губят времето да търсят някакъв смисъл в писаниците ти.
10
 
11
 
6
Стоян Петров до: Blueberry
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Не се учудвай. Този индивид твърди това което му се поръча.
14
 
11
 
5
преди 3 седмици
Абсолютно нищо, което си заслужава да се запази - това е отговорът ми на въпроса от заглавието. А "Какво ни отне ес" се оказва много неудобен въпрос струва ми се. Отново публикуваните заключения в статията удобно не правят никаква правят разлика между реалните поддръжници на федерална Европа и твърдите противници на такава идея и останалите гласоподаватели, които не са твърди привърженици или противници на ес, най-често те харесват 1-2 аспекта на ес и не искат всичко останало. Например мнозинството от българите одобряват само възможността да се пътува и работи свободно в Европа и твърдо не одобряват всички останали задължения на еврочленството. Горното твърдение изобщо не значи, че българите са еврофили, защото те не одобряват нито една от политиките на ес, а свободното пътуване и работа нямат нищо общо с ес и могат да се уредят и без участие на ес. Българите са имали свобода на пътуване в Европа и в периода 1934-1944г и до голяма степен свобода на работа, а ес не е същестувал изобщо тогава. Ние имаме нужда от икономическа свобода и истинска демокрация в момента, а не от работа като чистачка или строител в Германия. Ние имаме нужда от евтина енергия, а това значи да се отървем от всички "споразумения за климата" като това от Париж веднага. Ние имаме нужда от свобода на словото, за да може спокойно да си плюем ромите и бежанците без риск. Ние имаме нужда от демокрация и възможност да отхвърлим европейските политики, които не искаме. ес спокойно може да се замени със търговско споразумение подобно на USMCA и нямаме нужда от комисия, парламент, или съд по правата на човека.
14
 
7
 
4
ABBA до: Blueberry
преди 3 седмици
Само пълен наивник би твърдял,
че без българи може да има разтяща българска икономика.
Или евроатлантическа блондинка, то все тая....
8
 
23
 
3
Blueberry до: ABBA
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Нима твърдиш, че без ЕС ще живеем по-добре у нас? Абсурд! Да, има губещи от влизането ни в ЕС, но като цяло сме само на плюс.