Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Аврамова: Спирането на обезлюдяването на малките населени места е основна задача

70% от населението на Европа е съсредоточено в големите градове, а у нас този процент е 73,7%

0
 
2
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Как иначе могат да разсъждават плиткоумни калинки освен като тази г-жа Петя Аврамова и основната задача, която определя. Казали са й, че обезлюдяването е голям проблем и тя отвръща с някакво обещание, пред което не личи анализ, камо ли комплексен, и разбиране на въпросите. Някои от тези затихващи селища са неспасяеми. Сменя се целият модел на селищно устройство. ГЕБР бляха 10 години и само използваха селищата в страната, за да забият свои колчета в управлението на 80% от общините. Срещу малки обещания в регионите те създадоха порочна феодална система на управление на регионално ниво (не че на национално е нормално). ВЪОБЩЕ не произнасят, че ПЧИ намаляха 12 ПЪТИ в сравнение с 2007 г. - практически сега обемите са незначителни, да не говорим за отраслите, където отиват и които не допринасят за БДС. Просто си личи на всяка крачка нивото на премиера и мераците му. Откри тържествено елипсовидното кръгово движение в центъра на Варна, то пък се срути, но така ще спази обещанието пред Търговище да ги направи пристанище на Черно море. И има достатъчно заблудени да гласуват ПАК за тях.
Е, НЯМА да се поправим.
1
 
13
 
1
преди 1 месец
Основното, което липсва в малките населени места, не е супер бръз интернет, а елементарна СИГУРНОСТ !!! Кой нормален човек ще отиде да живее там, където може да бъде ограбван, тероризиран, дори малтретиран и убит, без институциите да си мръднат пръстът да го защитят? Кой инвеститор ще си вложи парите там, където държавата не защитава собствеността? Да напомняме ли пак кипърският фермер, който прегази хъхрешкият крадец, нахлул в имотът му - за който се оказа, че години наред е подложен на терор от тия същите индивиди, понесъл е загуби за десетки хиляди - а институциите са галели бандитите по главичките през цялото време?

Картофоглавият пишман премиер и свинеидният пишман главен прокурор - дали обсъждат на тайните се оперативки: защо никой не иска да инвестира в прекрасната ни родина? - И двамата са за въжето !!!