Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Енергетика

Ядрен експерт: С АЕЦ ”Белене” енергията ще поскъпне четири пъти

Изграждането на подземно хранилище за високо радиоактивни отпадъци ще струва около 4 млрд. евро, а може би и повече, прогнозира проф. Георги Касчиев

0
 
0
 
10
khao до: Императорът
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
А защо не с парите за развъждане на гнуснявият Хелекторат
---
защото такива пари няма, тъъъпако. но виж парите от продажбата на бгпаспорти може да помогне малко, само джамбаза да реши да ги сподели
3
 
3
 
9
Sakamano до: Императорът
преди 1 месец
И да не е 4 пъти, два пъти със сигурност! Междувременно, токът от ВЕИ продължава да поевтинява. А докато бъде построена централата (с морално остарели ядрени реактори), вероятно вече ще има комерсиални термоядрени технологии.
8
 
9
 
8
преди 1 месец
Инвесторът, още със заглавието лъжете !!! Токът от Белене ще е по-скъп 4 пъти - ама не от средното за страната, но от токът от АЕЦ Козлодуй. Защо не го сравните с токът от "американските" ТЕЦ или от фотоволтаиците - щото не ви отърва, нали? Вие журналистчета ли сте или манипулатори, политически клакьорчета?
3
 
6
 
7
преди 1 месец
А защо не с парите за развъждане на гнуснявият Хелекторат, който отново и отново преизбира герберастката *** - същите ония, с които бойкоборисов се гушка? За твое сведение ежегодната им издръжка е над 3.5 милиарда - тоест на всеки 4 години те изяждат и изпиват една АЕЦ !!!
4
 
6
 
6
преди 1 месец
Няма как да ги включат, защото те не просто са изключени, но умишлено самите реактори са надълбани така, че да не могат да се задействат никога вече !!! Пръмова трябва да бъде съдена за държавна измяна и разстреляна като мръсно пце !!!

4
 
3
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
не е задължително винаги можем да е субсидираме с парите за пенсии и образование.
13
 
7
 
4
преди 1 месец
и аз съм ядрен експерт, не 4 а 64 ше "поскъпне от Беленето" и да не забрайте да земете кредити от Рокафелерофия фонд https://www.rbf.org/ за Свеж Въздух та да си набодете земята с перки, а зимате че ше мръзнете и с тия вентилатори нема имате кьорава индустрия ... дремме ви хууяя ... :))
8
 
10
 
3
Sakamano до: Батя
преди 1 месец
Тя цялата АЕЦ полемика е силно манипулативна, започвайки от твърденията на видни ядрени лобисти, че без Белене токът няма да достига, или ще стане 110 волта.

Само за сведение, тези 4 милиарда за изграждането на хранилище са печалбата на Козлодуй за 40 години.
14
 
10
 
2
преди 1 месец
Ми включвайте 2-та по-нови блока на Козлодуй бе проддажници!
Мегленчето Кунева си получи бонусите по преговорите.
ЕС не е искал изрично 3 и 4 блок да се затворят!

Къде ви е проблема?
А, забравих, езикът ви е на друго място....
8
 
16
 
1
преди 1 месец
Заглавието ви е манипулативно!