Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Инвеститорите разчитат на Фед да ги предпази от пазарен срив

Лихвите може да останат исторически ниски продължително време, но няма ли това да посее семената на следващата криза

   1| 2    
0
 
2
 
18
преди 2 години
Няма профилна снимка
Хубаво ще ги предпази.Като им вземе парите
1
 
5
 
17
Blueberry до: dddd
преди 2 години
Няма профилна снимка
Какво е вашето обяснение за намаляване на лихви точно в пика на икономиката на САЩ? Рекордно ниска безработица, ниска инфлация, но все пак някаква, и въпреки това ще намалят защото така очаква пазара. За да може потребители и компании да вземат още дълг? Колко и докога така?
3
 
2
 
16
Sakamano до: dddd
преди 2 години
Те повечето от коментарите на studioaa са за хора приключили развитието си в трети клас. Но такава е целевата аудитория на възложителите му.
5
 
4
 
15
dddd до: studioaa
преди 2 години
Наистина трудно може да се намери по-голяма глупост от цифрите написани от StudioAA. За пропаганда сред хора незавършили трети клас става и до там. А статията е сериозна и има какво да се обсъжда по нея, но с квалификацията на коментиращите няма как.
5
 
4
 
14
dddd до: studioaa
преди 2 години
Тези глупости ги чета от години. Всеки, който е сложил пари на тази прогноза е загубил. Винаги съм се чудил дали пускащите тези опорни точки са толкова глупави да си въобразяват, че надъхвайки шепа икономически неграмотни, ще съборят западната икономика, или целта е плебса да обеднее допълнително и в последствие да се използва тази лумпенизирана маса. Сякаш умишлено давате лоши съвети и когато хората, които ви следват се провалят да обвините лошият капитализъм. Те явно няма да потърсят вината в себе си, че са следвали малоума пропаганда.
0
 
12
 
13
studioaa до: Стоян Петров
преди 2 години
Никой от тези не се е променил ни най-малко, а просто си е сменил името на идеологията. Т.н. неолиберализъм е създаден в САЩ от бегълци от гоненията на сталин, членове на кпсс. Идеолозите на неолиберализма са троцкисти, и тяхната идеология си е комунистическа и до днес. Смешно е наистина да се твърди, че вълкът си променя нрава, а не само козината.
6
 
1
 
12
Стоян Петров до: studioaa
преди 2 години
Няма профилна снимка
Всичко което пишеше е част от биографията им, но те успешно бяха обърнати в правата неолиберална вяра.
1
 
9
 
11
Ники Джиков до: SS-23
преди 2 години
Няма профилна снимка
Това, което прави медта за електроснабдяването, златото може да прави с по-висок КПД.Обаче е рядко и би било много... каква е думата тука? Скъпо!Благородните метали имат свойството (безобразна) електропроводимост.
3
 
12
 
10
ABBA до: studioaa
преди 2 години
Интернационалист (комунист и пр. и пр.) се изтърка.Затова кукловодите замениха интернационализма с:права на човека.Ефекта като цяло погледнато е СЪЩИЯ.
2
 
14
 
9
studioaa до: ivailojelyazkov
преди 2 години
Кога ще чуем нещо СРЕЩУ *** от западните страни от твоя страна? Няма разлика български комунист, руски такъв или германски такъв - нещо повече комуниста е интернационалист и безродник навсякъде. пиер московици да не би случайно да е либерал, а не болшевик? федерика могерини да не би и тя да е либералка, а не комунистка? троцкиста юнкер и той ли е десен? А мазният португалски марксист барозо, който ни прие в ес и той ли е либерал?