Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Свят

Тръмп: Военни действия срещу Иран са вариант, който "остава на масата"

Иран повика шарже д'афер на ОАЕ, за да изрази протеста си срещу ролята на страната в изпращането на американския дрон

3
 
2
 
10
Sakamano до: Grosss
преди 3 седмици
На мен ми изглежда все едно едвам се удържа да не се изсмее на речта на съпруга си.
7
 
8
 
9
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Ако американците ударят Иран, Хизбула и милионите ирански поддръжници в Ливан и Персийския залив ще започнат гуерила и съботаж, ще ударят петролните полета на ОАЕ, Катар, СА, и 35% от световния петрол няма да минава през Ормузкия пролив. А на Израел най-верятно ще му се наложи да деплойне войската в Израел. Ще гърмят молове и ресторанти ежедневно. И понеже американците ще удрят от далеч, цивилно населени ще гори. Ако всички шиити грабнат пушките обаче, спиране няма. Но всичко зависи от това колко мотивирани са хората. Надявам се да не се налага да разбираме, въпреки че Дони мрази ЕС до такава степен, че би налял още масло в огъня само за да го натрие в лицето на импотентния Брюксел. Плюс това, акциите на фракинг компаниите ще скочат до небето и Сащ определено ще разместят пластовете на енергийните пазари, което за Дони може би е цел която оправдава средствата, а и това ще е поредна война която други ще довършват.
4
 
7
 
8
преди 3 седмици
Забелязвате ли на снимката Мелания от снимката каква измъчена и нещастна
физиономия има?
15
 
5
 
7
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Давай Дони, бой по Алах Акбаровците и феновете на мирната религия. Исляма трябва да бъде унищожен щото положението е тежко. Стигнали сме дотам, българи да възхваляват ислямски режими, България която е била 500 години под ислямско робство, България на Левски. някои от коментиращите тук пишат на български и проповядват колко чудесни били гвардейците на ислямскат революция в Иран.Злото е пуснало корени в наща родина.
14
 
10
 
6
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
На мен ми казаха, че иранците убили не 3 000, а 300 000 американци. И к'ва подводница бълнуваш? Китай ще плаши основния си клиент? И защо? На Ким му се срути подземния полигон и той няма къде да прави ядрени опити, за да плаши света.

11
 
13
 
5
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Една от причините САЩ да се изтеглят от Сирия е тази, че специално обучени ирански милиции маскирани като бунтовници и разпръснати на банди масово са атакували от засади американски части, като са избивали до крак всички. Само през последната година убитите US войници са надхвърлили 3000 души.
12
 
14
 
4
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Когато Тръмп прати американския флот да атакуват Северна Корея, преди това Китай са пратили една от ядрените си подводници “бумър” (boomer) въоръжена с балистични ракети, която е заела позиция за атака от Средния Тихи океан. Тогава до Тръмп е пристигнало предупреждение, че само една ракета да удари Северна Корея, всички ядрени ракети от подводницата ще бъдат изстреляни към континенталната част на САЩ. Всички моряци и пилоти си поставили памперси и потеглели обратно към домовете, но вече оплескани с фекалии чак до ушите. Дали и Тръмп е сложил памперс, това не знам, но е твърде вероятно.
9
 
21
 
3
преди 3 седмици
Има ли място по света незасегнато от краварска агресия???Докога ще ги търпим тези ненормални диваци да си врат носа където не им е работа!ФАЩ губят отчайващо в Афганистан от някакви хора облечени в чаршафи и калашници от ВСВ ,какво остава за мощен Иран!Никакъв шанс просто!
17
 
10
 
2
Sokratus до: Sandy
преди 3 седмици
Същите глупости се пишеха за Ирак 1991 година! Много бил як и дърадъра. И после знаем какво стана!
Дано няма война, но шансовете да има нарастват!
9
 
20
 
1
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Иран не е Ирак. Тръмп ще си отвори такава беля, той знае това. И да не знае, неговите съветници са го светнали. Първото нещо, което Иран може да направи в отговор, ако бъдат нападнати от САЩ, ще е да изпепелят за броени минути Израел, а те тва го могат, имат ресурса.