Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Слуховете за смъртта на либерализма са силно преувеличени

Предизвикателствата пред него обаче трябва да се управляват, за да не докара общественото недоволство лидери, които презират нормите на либералната демокрация

   1| 2| 3    
1
 
3
 
26
khao до: Императорът
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Да напомним последните проявления на агресивния либерализъм: хиляди разгoнени псиxoпати в Германия призовават ИТАЛИЯ да отвори границите си за нахлуващите откъм Африка мигри и да ги приема - вместо сами - ако толкова обичат нигърите - сами да отидат в Африка
----
ето че и ти незнаеш какво е либерално и има ли почва у нас, това НЕ е и няма да бъде никога.
има едно златно правило според мен: "Прави каквото искаш, стига да не пречиш на другите"
Каненето на големи групи чужди на месната култура, вписва ли се в горното, според теб ?
Либерално е да дойдат ако може да се интегрират, ако не могат не трябва да идват, защото се създават субкултури (а не мултикултури) и това срива обществото. Аз бих ги поканил, но ще ги обръсна и ще им сменя имената, и ще ги задължа да научат местния език ! ... иначе ще пречат.
Или гАй парадите ... самия парад ми пречи, но това че ония са обратни изобщо не ми пука, кво правят у тях и кво къде си го завират... таман повече жени за нас !

Надявам се сега да ти се изясни
2
 
1
 
25
khao до: Императорът
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Кхаов - тоя път си много прав. Както всички политкоректни брътвежи, статията е пълна боза и срам за тая уж уважавана медия.
----
аз винаги съм прав ;) ... еидн път си мислех че не съм и се оказа че съм се объркал ! :D
3
 
8
 
24
Спящият бик до: Стоян Петров
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Пропускаш империализма, този висш и последен стадий на капитализма - колос на глинени крака - бутнеш ли го и... А пък зевзеците го сравняваха с мушмулата - колкото по-гнил - по-сладък ставал! Ех, нищо ново под слънцето...
14
 
9
 
23
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Не му върви на путин с погребенията. От доста време погребва долара, но той се оказа зомби. Сега тръгва да погребва либерализма, ще видим какво ще се случи.
10
 
6
 
22
Sokratus до: ABBA
преди 1 седмица
Какво по-силно ще кажеш товаришч?
Стаканчик водка для меня!!!
Хахаха

9
 
14
 
21
ABBA до: Sokratus
преди 1 седмица
Ако кажеш, че САЩ са либерална държава, то:
- или си наивен невежа;
- или подлец.
САЩ са полицейска държава, да не кажа и нещо по-силно.
17
 
8
 
20
преди 1 седмица
До опитващите се да пишат преди мен:
Кое ви дразни повече?
- Най-богатите държави са либерални?
Или
- Вие сте на интелектуалното ниво на макак?
И правилният отговор е:
Не бих отказал на лилиПутин!!!
Хахаха
11
 
22
 
19
преди 1 седмица
либерализмът , както и хомосексуализмът са обречени ... след тях няма даже кой да духхне лампата...
8
 
20
 
18
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Игра на думи.Това,което се пропагандира -феминизъм,хомосексуализъм,наркомания,даване привилегии на етнически,религиозни и сексуални малцинства,борба с"глобалното затопляне",прием на азиатски и африканки орди в Европа и латиноси в САЩ,няма нищо общо с либерализма.Това е чист марксизъм.Не е тайна,че повечето водещи университети в САЩ и Западна Европа,както и медиите са окупирани от адепти на тези дейности.Последователи на германският философ от еврейски произход Хърбърт Маркузе,който също като Маркс е мечтаел за разгром на буржоазното общество,само че е искал да го постигне не чрез класова борба,а чрез даване привилегии на сексуални,расови,етнически малцинства,насърчаване на жените да правят кариера и да не отглеждат деца.Резултатите са видими-нито една развита икономически държава няма коефициент на плодовитост над 2,1,колкото е нужно за възпроизводство на населението.Бялата раса отмира и до 2050г ще стане под 10 процента от световното население,а до 2100 г под 5 процента.Белите се заместват от африкански и азиатски орди с коефициент на интелигентност 70.От тези хора няма да произлязат бъдещите инженери,лекари,юристи,икономисти,учени.Цялата цивилизация върви към крах.
10
 
23
 
17
Императорът до: Императорът
преди 1 седмица
Всички ние усещаме това на гърбът си повече или по-малко - озверелите либерали преследват Ръбестата глава заради "речта на омразата" във Фейсбук (мене ме бамнаха за пореден път, защото призовах Франция да защити националният си суверенитет) - и го глобяват с 2 КБ - а псетата на Ръбестата глава гонят мене и още сигурно стотици хиляди хора - често само защото казват ИСТИНАТА - за гнусотиите, съпътстващи т.нар. "либерализъм".