Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Исторически рекорд - Dow приключи сесията, преминавайки прага от 27 хил. пункта

За малко повече от година и половина индексът на сините чипове в Ню Йорк успя да прибави 1000 пункта към стойността си

6
 
1
 
8
scott до: mrynmryn
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
имам дневен ресурс с който оперирам без да ми пека дали е на загуба или пичалба. увеличавам или го намалевам съграсно ризултс от операциите предниа ден. Та, тожана, играх само с дневниа ресурс. ако бех рискувал месечниа, или дори годишниа: щех си земем година отпуска и да съм предоволен от себе си. неудоволствието е, че нещо нюхах, спичелих малко, а в това време СОРОЗ...................Е, НИЩО, ТОКАВО ВЪЛНЕНИЕ, ОЩЕ СИ ГО СПОМНЯМ И НЕМА СЕ ПОВТОРИ СКОРО, ПРЕДПОЛАГАМ.
0
 
8
 
7
mrynmryn до: scott
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
То обикновено куража и ограниченият ресурс са свързани.
5
 
4
 
6
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
кое? рекорд? че у ноща на изборите на донърдъд беше 30 000! за 12 часа падна на 28 000 и се изстреля пак на 30 000! Сороз направи луда пара тез часове. и ас исках, ама първе - немаше кураж и второ, имаше ограничен ресурс. кат тръгна надолу си викам: КРАЙ. ДОЙДЕ ДО 20 000! В ТАЗ СТАТИЕС СЕ ЕДНО ПИШЕТЕ: ИСТОРИЧЕСКИ РЕКОРД ЗА АКЦИИТЕ НА ТЕСЛА 232! Ало, аз съм продавал на 371 от тези......
4
 
9
 
5
julian12 до: Sokratus
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
След 2009 то няма друго освен балон.
3
 
17
 
4
Sokratus до: Императорът
преди 1 седмица
Бил си и свидетел на епохата на Буш младши, но не ги помниш много нещата!!! По негово време DJ минава историческият рекорд от 13500, но До края на мандата му пада пред 8000!
Нарастването на DJ по времето на дедо Дони е почти 50%, не виждам нищо здравословно в това! Това е признак за сигурен балон!

7
 
4
 
3
ABBA до: Ruddy
преди 1 седмица
Споко ве, тоя брояч ше е повече от 4%, даже надскачва инфлацията:

https://usdebtclock.org/
3
 
6
 
2
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
"За малко повече от година и половина индексът на сините чипове в Ню Йорк успя да прибави 1000 пункта към стойността си"ЧУДО НЕЧУВАНО!!!Цели 4%,голям *** съм,как не се закачих и аз да го хвана това движение нагоре!
16
 
5
 
1
преди 1 седмица
Докато сме живи, ще разказваме на младите инвеститорченца за Епохата на Доналд - и ще се гордеем, че сме били свидетели на.