Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Свят

Експерт: Пожарите в Бразилия са традиционни, а Макрон политизира ситуацията

“Белите дробове” на света не горят, а се разчистват земеделски терени, посочи Боян Рашев, управляващ партньор в Denkstatt България

1
 
2
 
6
khao до: ivan.kostov.39
преди 2 години
Няма профилна снимка
хахахаха, като ти гледам мисленето ти ще да си от кухите дървета .... така че не се оплаквай !
7
 
3
 
5
преди 2 години
Няма профилна снимка
Драгии пишещи и коментиращи. Колко дървета вие лично сте посадили? Бразилия разчистват гората за да изхранват хората. В България разчистват хората, за да възстановят гората. Кой процес е правилния според вас?
1
 
1
 
4
преди 2 години
Няма профилна снимка
Темите за екологичното равновесие все по-често ще ни притесняват, както на ниво околна среда, така и на ниво глобална икономика и икономически ефекти. За горите в Азия и Южна Америка трябва да има стратегия и управленски решения. Но така също, трябва да има икономическа политика по отношение на потреблението на суровини и горива. Цената на петрола в момента е много ниска и това ще ни изиграе лоша шега, след няколко десетилатия. Също, иновациите в областта на автомобилостроенето не са в оптималната си посока - с електрически батерии, а най-новите технологии в комуникациите са на път да увредят човечеството. Всичко това е плод на незаинтересованост и немърливост от страна на политикономическата система и нейните представители, в лицето глобалните управляващи. Сред нея битува приспивно, тенденциозно поведение, което е загърбило проблемите на природата!
1
 
6
 
3
преди 2 години
Те може да са традиционни, но тази година са с 80% повече от миналата година и с кой знае какъв процент повере спрямо преди 10 години. Тази гора, дава 20% от кислорода на планетата.
1
 
5
 
2
преди 2 години
Няма профилна снимка
тоя в началото пишеш интересни неща, но по някое време явно и тоя взе парите и обърна плочата ...да, традиционни са... от има, нема 20-30 годишна традиция ! Демек са от човешка дейност! Щом изпада до аргументи от рода на че сега има смартфони и за това са по видими, смятай ....
0
 
9
 
1
преди 2 години
Няма профилна снимка
Традиционни са пожарите, колкото е традиционнно изгарянето на гората за нови площи за добитъка. Отвори Google maps и ви колко е орязана гората.Преди време гледах един фермер с осем деца. Човека си каза - "Европа да ми плаща за да не горя гората.""Всичко е в нормално - каквото посееш, такова ще пожънеш"