Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

АИКБ: Предложението за болничните ще спре измамите

Синдикатите организират национален протест до края на месеца, ако управляващите не оттеглят спорното предложение за неплатен първи ден от болничния

0
 
4
 
2
khao до: Solar Power
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
кой издава болничните ? рабптника, работодателя или лекаря ?
ако не се лъжа закона предвижда затвор за фалшифициране на официален документ ! Та който го е фалшивицирал да си носи последствията !

Ето ти друго контра предложение..: да ги махат всичките и всеки да си плаща в болницата и да се оправя!
---
но да си плащам и после да не мога да го ползвам, или колеги да идват в офиса полуболни че да не им падне заплатата и да разболят здравите граничи с малоуумието като решение на проблема !
Това ще доведе до по ниски доходи и напрежение между колеги ... верно че болничните ще намалеят, щото няма да се занимавам ами ще си пусна неплатен направо... ако това е целта.. да ни изкарат статистически 'здрави', ще се получи.

Но после капууута от снимката горе пак ще реве че хората емигрират по белите държави и че нямало роби за него ... еми няма !
2
 
3
 
1
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Хубаво,че са против, но нека да дадат контра предложение как да се ловят измамите защото те са поне 50% ! И вместо да има пари за лекуване на деца в нужда те отиват за глупости.......