Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Операторите на е-тротинетки: Промените в закона могат да органичат ръста на пазара

Lime, Hobo и Brum Scooters приветстват новата регулация, но имат притеснения за част от изискванията

0
 
4
 
8
Бидонойл до: Mechkata
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Аз като пешеходец не очаквам закона да ме пази. Винаги съм нащрек дали шофьорът ме вижда когато пресичам. Но гледам други, пишат си по телефона както казваш, или заглеждат полички и излизат на платното без дори да се огледат. Ако ги блъснат и осакатят, много ще им помогне това, че законът е на тяхна страна.
0
 
0
 
7
Mechkata до: Бидонойл
преди 9 месеца
Естествено,че не бих! Просто до подобно изродяване може да доведе 3-тото ти условие ... Не е виновен ако не е пиян...ами ако трезвен си е писал по телефона или е заглеждал гаджетата с късите полички и по невнимание ми затиснал краката до стомаха..невинен!
0
 
2
 
6
Бидонойл до: Mechkata
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Ти би ли блъснал тротинетка за удоволствие? Аз не бих. Дори ако не е било по моя вина и законът не ме накаже, ако причиня на някого сериозна травма или смърт, после цял живот ще ме измъчват угризения.
0
 
2
 
5
Mechkata до: Бидонойл
преди 9 месеца
номер 3 ми хареса......като игра за точки. Трезвен буташ 5 тротинетки до работа, на връщане 6 и печелия бонус точки
1
 
4
 
4
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Само три условия:
1. По тротоари и пешеходни зони да се движат с не повече от 5 км/час
2. Да не си паркират тротозаврите на места определени за пешеходци
3. Ако шофьор размаже тротинеткаджия, носи отговорност само ако е бил пиян.
От там нататък - всичко е на тяхна отговорност.
0
 
5
 
3
преди 9 месеца
Искам фирмите да разкарат сп***п***ните си тротинетки от района на Орлов мост защото пи писна да се спъвам в тях когато минавам в този район или в района около Университета. Толкова ли няма друго място където да държат грозните си тротинетки?
0
 
8
 
2
Mechkata до: Mechkata
преди 9 месеца
Като нямате правилна визия за развитие на тъпия ви бизнес, естествено че няма да има ръст! Глупендери.... хвърлили на улицата 500хил. нови джаджи и искат милионери да стават щото били първите.... ай сиктир с тея дребни селски номера!
0
 
10
 
1
преди 9 месеца
Гледай ги ти! Нахалници нещастни! По-важна ви е печалбата, а това че главата може да я пръснат и човека да си отиде - не!!! Нямам думи просто... А отваряли ли сте книжката за правилна и безопасна експлоатация на тротинетките, защото аз имам такава и там пише, че трябва да караш с всички мерки за безопасност - каска, наколенки и лакътници, светлоотразителна жилетка!!! Ще ви се невиди и на алчните за*ници! Ами закачете по една каска на всяка *** тротинетка дето сте пуснали по пътищата....ама няма да стане,защото ни една каска няма да остане ще бъде открадната, затова нещете тея регулации, щото бизнеса ще умре!