Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Европейска армия? Няма да се случи

В обозримо бъдеще НАТО е единственият надежден военен щит, с който ЕС разполага

4
 
2
 
6
scott до: Ivel
преди 1 година
Няма профилна снимка
явол, майне щурмбандгруппенфюрер!
Да Ви е хрумнало, че си пишем както си искам? Модераторъ, кат не му кефва - да ме трие. Гоним съдържание. И си се гъбаркам. Що, ше попиташ ти. Щот можем, а и заради ТОВА:
идиотчета, нема как да се появи ***, който се образова от нета и поема на плещите си ново разширяване на пирамидата на нета. Колкот и да му давате достъп - не му давате ВЪЗМОЖНОСТИ. ШЕ ВИ ГО ОБЬСНИМ С ПРИМЕР - поствам си кампаниа във фейсът за набиране на средства. Едва ТАКРАЯ ми казва, че не съм в страна, която може да поства кампании. Били ограничени. Собре, това го разбирам - МАЛКА БИЛА, ИЗЛЪГАЛА СЕ, ФУНДЕН САМО ОТ ЩАТИ ГЕРМАНИА, ТАКИВА СТРАНИ. ОБАЧЕ, СЛЕД 3 ЧАСА, ФЕЙСА ИМА НАХАЛСТВОТО ДА МИ КАЖЕ: %НЕ СТЕ ЗАВЪРШИЛИ КАМПАНИЯТА СИ ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА"! Ей на тва се надеват тез, нетноиндженерите. Днеска, сега печелившите бизнесвъзможности искат да имаш алекса, че и 5 джи и разни други джаджи. По тава откъде и на какво постваш ти предоставят възможности и възвръщаемос у нета! Тез, технопорното си викат: ие си шиткаме старата техника на *** и те ше дават за нея майка си и баща си. ше се фанат на 10-та работа да ни изплащат вторта ипотека за смартфон. Е да, ама не. Ного бързо се светваш. И почващ да ползваш нета по предназначение. лаф, тоалетна чивния, гъбаркане със сисадминът, порно и изливане на фобии/мании кат съдържание. СОНИТЕ НЕ СА ТОВА КОЕТО СА. Та, нема да име рентабилнос от негропоколението в нета за шибанитетхнонещоситема в САЩ. Е, ако ти го направат 1-2 пъти и не може да се светнеш............сорка, дай си бъбрека за айфон и ке хвали с това. нема да пречим.

УЕКА КОПИ0ПЕЙСТ НА ПРЕДИШЕН КОМЕНТАР. Да ти илюстрирам кво мисли за нетът. И да ти се изясни що така съм кат гамин/палавник по форумес.
1
 
3
 
5
Ivel до: scott
преди 1 година
Няма профилна снимка
Има такава буква, ЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!
4
 
7
 
4
преди 1 година
Няма профилна снимка
чекай,чека,чекай....
САЩ ИМАТ ОКУПАЦИОННА АРМИА В ГЕРМАНИА, одобряват управника там с канцлеракт. Каубоите никога не са си тръгвали от територия на индианците. И сега така: стройте си, САЩ ви греда сеира и си ви командва от Германиа. А, да, може да откъсне главата на котио и да е "радикални" европейски политици.
ВИЕ СТЕ ДОБРИ ИНДИАНЦИ.
Хубава статия. Извода е много парвилен. Макар че, прави некви увъртаниа и не казва нищо за кукловодите в европата на военно ниво.
17
 
10
 
3
khao до: mrynmryn
преди 1 година
Няма профилна снимка
напротив, ЕС трябва спешно да се федерализира да станем една държава ! а смъртното наказане е за държави като СА, такова нещо е недопустимо в цивилизациония свят вече !
5
 
12
 
2
преди 1 година
Няма профилна снимка
ЕС трябва да се върне към корените си - да бъде икономическа организация. Всякакви други политики, спрямо страни външни за ЕС, да си ги решават държавите по отделно. Не всеки иска *** в държавата си, да се върне смъртното наказание. Икономически неизгодно е, да се държи някой осъден до живот в затвора. Да не говорим, че е далеч по-нехуманно, да стой в клетка 24/7. От единна армия, няма смисъл, вече не може да обявиш война, както едно време и ако си по-малка държава, доста от големите, ще те скастрят по един или друг начин.
10
 
12
 
1
преди 1 година
Това е прекрасна новина за всичко свободомислещи хора. Правен и демократичен абсурд би било институция, за която никой не е гласувал и никой не може да контролира като еврокомисията да командва армии и да води външна политика самостоятелно.