Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Париж и Берлин направиха първа стъпка за създаване на общ изтребител

Прототипът трябва да е готов до 2026 г. и да влезе в употреба до 2040 г.

1
 
1
 
4
korn до: Mavi Goz
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Като оставим на страна това че някои от жените на ръководни постове са сложени там за представителност, равенство на половете, феминизам и т.н., жените могат да бъдат много по брутални, коварни и успяващи от мъжете, качества нужни по време на война.
3
 
4
 
3
преди 5 месеца
“ „Това е един много амбициозен проект между Франция, Германия и с присъединяването на Испания“, посочи френският министър на отбраната Флоренс Парли... и показва нашата воля и амбиция за европейска отбрана“, допълни тя.”

Хахаха... Тва ако жени не го свършат - кой?!!! Германия и Франция делегираха отбраната си на жени и можеме да очакваме като резултат смазваща военна сила от страна на ЕС. Справка - резултатът от министерстването в отбраната на Германия на гинеколожката и днешната шефка на ЕК - Урсула фондередиквоси, която докара Бундесфера до два работещи танка и три летящи самолета и една подводница на вода, при факта, че Германия е световен производител и износител на военна техника!!! Очевидно става дума за зашеметяващ миниджърски талант и разбиране на тънкостите на военното дило! И у Франция това се задава... Великите полководци - женското трио от Франция и Германия - французойката с респектиращото име Флоранс, германката АКК (не АК) и шефката им - повелителката на фотографските камери - Урсула, ше въздигнат европейския изтребител до незнайни висоти - нема начин...!!! :lol:
1
 
0
 
2
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Супер.Трябва да се говори повече за нещата свързани с европейската отбрана. Не всички европейци се интерисуват от климатичните промени. Франция е ядрена сила която прави ядрени подводници и бомбардировачи, хеликоптеронасачи и изстребители, ядрени и водородни бомби. Германия също произвежда много военна техника и разполага с много пари. Заедно двете държави могат да правят много яки неща. Няма нужда като китайците тихо и спокойно да си вършим работата, хората искат гръмки изказвания и сеир.
2
 
4
 
1
преди 5 месеца
това е официалното инфо за проектът ...

https://www.airbus.com/defence/fcas.html