Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Суровини

Рияд ще увеличи още повече добива на петрол - до 13 млн. барела на ден

Това ще бъде първото разширяване на капацитета на кралството от десетилетие насам

   1| 2| 3| 4| 5| 6| 7| 8    
8
 
10
 
39
Mavi Goz до: cherney
преди 6 месеца
И аз това казвам - тука експерти не пишат, а само че киджии, на които постоянно им се привиждат разни работи - на едни през ден Русия им фалира, на други - Гърция, на трети - Турция... Един тука за “облъчена вода” дисертация писа по физика... Постоянно си онождате една хубава жена, ама тя още не знае... ;) Иначе смело пишете - но нейм, но персоналити, но риспонсибилити... ;) Да се изокаме тука, та да се види, че и назе ни има... некъде там... у нищото... ;) :lol:
Лошо нема - в рамките на година - година и половина Русия ше си е още там, а ти шсе прайш че не помниш кви си ги дрищил тука и сичко ше си е в хармония. И пак можеш да се пробваш със следващите година - година и половина... Това е предимството на че киджията - държи сексуалния си живот здраво в ръцете и никога не остава на сухо... ;) :lol:
4
 
6
 
38
khao до: Dr. Vatnikov
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
той предимно това прави :) щото ако трябва да говори с факти и аргументи тоава трябва да говори срещу тоя който го е направил човек ! :) .... и е някак си неудобно ако ме разбираш
7
 
12
 
37
cherney до: Mavi Goz
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Не е нужно да си експерт по нефто-газовия сектор на Русия, за да видиш очевидното. Освен това, сравнението с 2014г. е напълно смехотворно, доколкото по това време Русия все още беше страна с някаква тежест в международните отношения. Днес това е страна - парий, с която никой не иска да има каквито и да е отношения. Роснефт и Газпром са напълно декапитализирани и лошо работещи компании, които на практика не могат да се финансират от международните капиталови пазари, а разчитат на правителството. Газпром е набил 50 млрд. долара в Сила Сибири, Северен поток 2 и Турски поток. Кой от тези проекти работи? Същото е и с Роснефт, която е неефективна компания. При цена на петрола от 15 - 20 долара в рамките на година - година и половина любимата ти Русия си заминава, както се случи със СССР.
5
 
4
 
36
khao до: Mavi Goz
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Пийте си го със Смарти гинко билобата - казват, че помагала при мъжки стерилитет... Аз вече имам внуци и нема за кога да се тонизирам
----
хахахахаха, баце в нашия етнос не е прието да правим внуци на дъщерите си ! Културно особенности на белите, кво да правиш!
4
 
5
 
35
khao до: Mavi Goz
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Знаеш ли как се наричат хората, които преживяват желанията и бляновете си като действителност?
---
Наричат се Тошко... или на кратко Мави готц ! :):)
И айде да не си завиждаме че на някой им става, а на други не ! :):) имаме матрял, лъскаме ... ти като немаш ... седиш и гледаш като бит джендър! :D
5
 
11
 
34
Mavi Goz до: cherney
преди 6 месеца
Нема нужда от анализи - вижда се че си експерт по нефто-газовия сектор на Русия. давай твърда прогноза: кога ше я затваряме тая ко чина и да се свършва!!! Ако до 1.5 - 2 години ше мрът, начи до есента требва да изпаднат в дългова и бюджетна криза, нали? Айде да сложиме нещо вързано, че Русия още 5 години нема да трепне, Ама не е сигурно кой ше е тука след 5 години, оти това, дето ше дойде при тези цени на нефта, такава икономика ше ви спретне, че Русия и нефтените й проблеми ше са ви последна грижа...
12
 
10
 
33
Mavi Goz до: Dr. Vatnikov
преди 6 месеца
Не ползваме визи, трольо. Тази услуга не я консумираме. Мене никой не ме “пуска” никъде, Олдмен никога не иска и никога не се моли. Каквото може, си взема, каквото не може, пропуска... Това, разбира се, на тебе нема как да ти светне как е възможно, защото си трол-въ шкар, пубер безделник с двуизмерна биосфера, на който още мама и тате му плащат интернета, защото е с ментални проблеми и не може да се устрои на работа... И тук няма да успееш, въпреки денонощните дежурства - никой не плаща за безмозъчна русофобия, та ако щеш и от десет акаунта да пропишеш... ;)
8
 
9
 
32
Dr. Vatnikov до: Mavi Goz
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
"Удвои" валутните си резерви???

Хехе, ама вие цифрите за нищо ги нямате, бе!

Хаха, удвоили, били...

Продадоха американските дцк и с парите купиха злато, това беше великата икономическа операция.

А от вчера продават и доларите, че да не стане рубличката 1 кило за долар!
4
 
5
 
31
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
...а колко по-важен е корона вируса! Защо си губите времето вместо да се спасявате? ...Русия ще я бъде, България ще я бъде, за америка, не съм сигурен!
6
 
10
 
30
cherney до: Императорът
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Доказани залежи в петролния бизнес не означава нищо. Венецуела вероятно има най-много, но ядат жълъди. Не оспорвам размера на руските залежи, но освен наличието им са необходими технологии, изграждане на инфраструктура и професионален мениджмънт. Роснефт се управлява от *** - филолог, приятел на президента.
Относно находищата - страната разполага с тези четири големи, които посочих. Двете най-големи се експлоатират над половин век и са почти празни. При другите две положението е по-добро. Останалите находища са малки - със запаси между 1.5 - 3 млрд. барела и са разхвърляни в цялата страна на сериозни разстояния едно от друго. Тези цифри може да изглеждат внушителни, но в този сектор подобни находища се класифицират като малки до средни.