Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Блогосфера

А може ли държавата да гарантира наличие на поне 5 млн. маски до събота?*

В държавата на абсурдите една и съща заповед (с номер и дата) има едно съдържание сутринта, а друго – вечерта

   1| 2| 3| 4    
1
 
5
 
7
преди 5 месеца
чудесен коментар на Инвестора, браво! Ама въпросът е какво правим с тези хора начело
5
 
6
 
6
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Аз отдавна се питам - защо щаб за борба с вирусна инфекция се ръководи от хирург, а не примерно от гинеколог ?
2
 
7
 
5
преди 5 месеца
И аз задавам същи въпрос... и съм го КРЕЩЯЛ преди всички избори... ама ганювците си гласуват за ***... дето е прочел една книга в живота си - за благородния дивак, дето най-голямата му гордост е че умее да чете и дори да пише... менте-генерал, менте-каратист, менте-държавник - логичен избор в държавата на ментетата.
3
 
7
 
4
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
вие сте много зле ... за 10 години управление на тиквата, заслужаваше оставака поне 100 пъти, кредеше със задник от обществените поръюки и все си го преизбирахме .... един път да направи нещо адекватно и почнахте да плювате ... къде дремахте до сега, а?
2
 
9
 
3
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
ОСТАВКА НА НЕКАДЪРНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ!
4
 
9
 
2
Императорът до: Императорът
преди 5 месеца
А какво да кажем за това, че "огромният бюджетен излишък" с който се хвалеха управляващите, само за няколко дни се превърна в "огромен бюджетен дефицит", че червенобузкото се готви да емитира 10 МБ нов държавен дълг? Къде ще отидат тия пари, щом помощта за бизнесът е чисто фиктивна, щом потърпевшите хора са призовавани да теглят кредити? Пак ли ще бъдат ограбени?

Колко повече доказателства, че хунтата ГРОБ е гибелна за България?
5
 
9
 
1
преди 5 месеца
Браво, Бойчо - отличен анализ !!!

В епидемическата криза със страшна сила лъсна тоталната управленска и административна некомпетентност на управляващата герберастка клика, която създава сред хората усещането на за адекватни държавници, а за банда изтървани от психиатрията шизофреници.
А като турим и огромният размер на глобите - пет бимберици (при глоби в "бедните" западноевропейски държави 100-200 евро - впечатлението е, че управляващите просто гледат за пореден път да репресират и грабят хората. Да не говорим как за нормалните хора репресиите и забраните растат в геометрическа прогресия всеки ден - а в т.нар. "етнически квартали" реално никакви санкции и забрани не се прилагат - въпреки тоталният отказ на обитателите им да спазват дори най-елементарните мерки.