Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Кадиев: Законов текст е позволил на Божков да внесе 700 млн. лв. по-малко в хазната

Над хазартния бос е имало политически чадър и Владислав Горанов трябва да понесе отговорност, смята бившият депутат

0
 
0
 
4
преди 3 месеца
Законите написани умислено двусмислено от корумпираните законотворци ,за да има вратичка , за да се избегне истинско правосъдие ,подстрекават кражбите ,мошенничествата и корупцията в България., политически чадъри ,задкулисни партийни интереси ,мръсни бизнеси и съмнителни и престъпни бизнесмени и др и др.България е изпаднала в ситуация крадците , мошенниците и корумпираните/ имащи политическата и финансова власт/ да пишат закони сами срещу себе си или да се съдят, което обезмисля всякакво правосъдие и законност в страната.Сегашното ни икономическо и социално положение се дължи именно на това.
0
 
3
 
3
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Има ли изненадани от опитващите се да мислят и си обясняват нашето законодателство? Дори за конкретния случай се спомена още в началото на така наречения скандал с Васил Божков, но проправителствени анаЛИЗАТОРИ се правят на утрепани и забравят да го споменават. За Горанов да на говорим. Той е толкова ЯСЕН! Него постфактум ще го коментират "смелите".
Всеобщо е мнението, че законите у нас се подготвят в угода на едрия бизнес и под негова диктовка. Резултат - най-силно развита корупция в БГ в ЕС и МНОГО задно място по свобода на словото в света.
2
 
3
 
2
преди 4 месеца
Поредния цирк който се разиграва пред очите на хората. Бизнесмени се срещат с политици и определят законови промени - нищо ново от "модерния" свят.
Интриги в стил "ама той така каза, а той така направи" - жалка картинка. Жалки бизнесмени, жалки управляващи - жалки сме и ние, че им позволяваме да ни тропат хора по главите.
0
 
5
 
1
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Но той българския закон е пълен с двусмислия... Как така този депутат се учувда че и в този случай еимало такова. Просто винаги се е писал двусмислено и после се тълкува до безкрай.