Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

Онлайн разплащанията у нас се увеличават

Процесът по по-широкото възприемане на онлайн разплащанията в България се развива бавно, но е необратим, смята Георги Маринов

1
 
5
 
6
ing5rov до: zelka007
преди 11 месеца
ще ти се ...
0
 
7
 
5
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Правилната дума не е "възприемане", а "налагане". Силово налагане. Аз нямам избор, ако не искам да плащам дискриминационни такси, защото нахалствам да ходя в клон. Нямам избор, ако искам да се разплащам с малко по-сериозни суми. Нямам избор дори заплатата да си получавам в брой.
5
 
1
 
4
zelka007 до: ivan.kostov.39
преди 11 месеца
така е , слухове всякакви вървят ... на жълтите павета всичко е спокойно :)))
0
 
7
 
3
преди 11 месеца
"Плащайки дигитално, участвате в по-голяма схема, в която дава повече преференции и отстъпки. Да не говорим за пестенето на време, защото то е очевадно за всички." - Искам да ми обясните малко повече за тези преференции и отстъпки? Поръчките онлайн, не означават непременно плащане с карта, нали?! Друг е въпросът, че и в нормален магазин можете да се пазарите за отстъпка. Но във времето на "jam now!" очевидно не може да се чака.
2
 
6
 
2
Shadow1 до: ivan.kostov.39
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
Някаква партия Възраждане организира протест преди няколко дни пред НС но протеста беше с глупави цели и не го отразиха много. Все пак участваха хора в него.
3
 
7
 
1
преди 11 месеца
Няма профилна снимка
А бе, по света се чува за някакви протести в България. Дали е истина или е фалшива новина? Инвестора дали има информация?