Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Volvo: Пандемията ще ускори масовото преминаване към електромобили

Властите трябва да започнат да харчат повече пари за нови технологии, а не за стари, смята Хокан Самуелсон

1
 
2
 
5
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Гладна кокошка, просо сънува!
4
 
3
 
4
Императорът до: zelka007
преди 4 месеца
Знам, че екотерористите разчитате само на "рестрикции" - за вас правото на лична свобода на хората да купят и ползват това, което на тях им харесва и им е удобно, както и механизмите на свободния пазар - не значат нищо - вие сте нещо като екокомунисти.
2
 
3
 
3
преди 4 месеца
Ако бях акционер във Волво, щях сериозно да се замисля дали да не си продам акциите по най-бързия начин - просто защото намирам рисково парите ми да зависят от индивид, който явно е загубил връзка с действителността.
Първо - евтините горива ще ЗАБАВЯТ ДРАСТИЧЕСКИ продажбите на електромобили.
Второ - призивите към "властите" първо са непазарни, второ - неадекватни, защото властите в Европа, а и по целия свят ще имат много по-належащи и важни харчове - от тия за налагане на електромобилите. Същото се отнася и за електрификацията - екоталибаните наскоро поискаха 110 ГБ за енергийното си преходче - и това в момент на финансова и икономическа криза, доказвайки единствено чудовищната си наглост.
Трето - Хората много ще се позамислят дали да се качват в превозни средства, в които не е ясно кой се е возил преди тях и от какво е бил болен.
2
 
6
 
2
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Да да,цената на петрола ако е в диапазона от 15-20 $ за барел,електро автомобилите ще "почакат" малко.....
2
 
8
 
1
преди 4 месеца
хммм ... пандемията едва ли , виж технологичните подобрения , които ще ги изравнят по цена и възможности с останалите автомобили съчетано с рестрикции за влизане по градовете с дизели , ще ускорят процеса ...