Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Прокуратурата поиска проверка на небостъргач в центъра на София

113-метровата сграда I Tower се строи срещу Министерството на земеделието и в нея трябва да се помещава първият хотел Marriott у нас

1
 
5
 
3
Shadow1 до: ПИЧ
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Спешно променен закон. Май искаш закон против спекулата версия 2? В България бавно не могат да пишат работещи закони, а ти спешно искаш. Другия важен проблем е, че колкото и спешно да се пише той не трябва да има обратно действие в демократична държава поне.
3
 
6
 
2
преди 1 седмица
Taзи сграда въобще не и е там мястото. 113 метра (сигурно над 30 етажа са това). Наричано навремето "Солни пазар" това място беше последната свободна площ в центъра. Кой знае какви войни съдебни са се водили, и накрая го вземат някакви евреи, ще построят някакъв цирей, а то няма място в околните улици за такъв мастодонт. Защо общината допуска такива неща. Ако не може да го спре - да поиска от парламента да измени законите и да се забрани такова строителство. Ама спешно, супер спешно - по важно е от корона-вируса. Нима не се осъзнава, че всичко това влошава живота на хората. А самите собственици на такива сгради си живеят охолно на тишина и спокойствие далеч. А самите граждани на София, като буболечки- пъплят, бъхтят и носят бремето на нещата които не могат да променят, и на своите безхаберни, но подкупни управници.
6
 
5
 
1
преди 1 седмица
А, няма проблем, бе: опаковайте и тоя недостроен небостъргач в найлони и така да си стои во веки веков !!! Пишман-арт-геният кристо ще завиди на българският административен гений.